2777
2789
عنوان

تایم مکالماتتون معمولا چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 46 پست
من کلا با فامیل در ارتباط نیستم خواهرام و مادرم نهایتا ده دقیقه دوستم تا یک ساعت

ن من باهاشون ب شدت صمیمی هستم

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
ن من باهاشون ب شدت صمیمی هستم

چ جالب 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کلا با فامیل در ارتباط نیستم خواهرام و مادرم نهایتا ده دقیقه دوستم تا یک ساعت

منم به قول فامیل همش تو پیچم 🤦‍♀️😄

اصلا دلم نمیخواد باهاشون صحبت کنم فراری ام از صحبت باهاشون 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
تو سربازی اجازه دارن با خودشون گوشی ببرن یا یواشکی میبرن؟

نه دیگه، گوشی تو افسر نگهبانی میمونه، میرن توی پادگان خودشون

در طول روز مرخصی ساعتی داره اون تایمو‌ میاد بیرون گوشیشو‌ میگیره زنگ میزنه

دیگه دو سه روز دیگه خدمتش تمومه🥲😂

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

نمیدونم اون همه حرف از کجا میاره میحرفه😐😐منم فقط خب اها اهوووم بله🤣🤣 دیگ بعضی وقتا اونقد هیچی نم ...

😄😄

چ جالب

همشون دوسم دارن و از اون فامیلای پیگیر نیستن گیر نمیدن دخالت نمیکنن واس همین رابطم خوبه باهاشون

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
نه دیگه، گوشی تو افسر نگهبانی میمونه، میرن توی پادگان خودشوندر طول روز مرخصی ساعتی داره اون تایمو‌ م ...

آخی 

به سلامتی عزیزم 😍

همشون دوسم دارن و از اون فامیلای پیگیر نیستن گیر نمیدن دخالت نمیکنن واس همین رابطم خوبه باهاشون

ولی من بازم میگم مراقب باش و همه ی حرف دل و زندگیتو به فامیل نگو 

بیشتر شنونده باش تا گوینده

آخی به سلامتی عزیزم 😍

قربونت جیگر

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

ولی من بازم میگم مراقب باش و همه ی حرف دل و زندگیتو به فامیل نگو بیشتر شنونده باش تا گوینده

ن حرفامو ب هیچکدومشون نمیگم اصلا از اون لحاظ ن اصلا

من خودم از تلفنی زیاد حرف زدن خوشم نمیاد،زیاد بشه سردرد میشم،با مادر و همسر نهایت پنج دقیقه،یه دختر ...

وای ما هم یدونه ازینا داریم

انقدر صحبت میکنه که به هر کی زنگ میزنه شمارشو میبینن جواب نمیدن 

من فامیلای پدری و مادری از هم بدترن

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
من فامیلای پدری و مادری از هم بدترن

ن خداروشکر مال من همه خوبن❤