2777
2789
عنوان

بچه های طلاق بیاین درد و دل کنیم 🥲

315 بازدید | 54 پست

احساستتون چیه؟ واقعا خوشحالید و احساس خوشبختی میکنید؟ 

خودم نه. همیشه اعماق وجودم احساس غم و خالی بودن میکنم. خودم دلم تنگ میشه واسه یکی از والدام میرم میبینمش باز بعدش میگم چه اشتباهی کردم پشیمون میشم (باز کصخول میشم) 

چون خانواده طلاق هستیم تو فامیل خیلی حساب نمیشیم و خودم اینو حس میکنم اگ وضعمون خوب بود خانواده اوکییی بودیم احترام و عزت داشتیم 

اومدن و نیومدن به فامیل و بودن و نبودنم فرقی نمیکنه. واقعا همه چی برام سخت شده 

طلاق گرفتم خودم

معتهد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بچه طلاقم پدرم خیلی بد بود خیلی اذیتمون میکرد خدارحمتش کنه بعد از طلاق هم فوت شد اما شب عروسیم خیلی جای خالیش حس کردم وقتی ازدواج کردم فهمیدم مامانم حق داشته اما یه جاهایی هم شاید پدرم و خیلی حس تنهایی بدون حامی دارم خیلی حس بدیه ک نه پدر دارم نه برادر حس میکنم تنهام

اوکی ام همش به فکر پبشرفتم و به یه ورمم نیستن ادما و افکارشون

پدر من بجز طلاق،خودشم هیولای وحشتناک زندگیم بود که اونم حدفش کردم

کلا جدی مسیرمو طی میکنم خاطراتشم مرور نمیکنم که اذیت نشم

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

چندسالته عزیزم؟

۲۷ دختر دارم

معتهد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

یکی رو دیدم بانادرش زندگی نیکنن و پول ادن.پدرش ازدواج کرده زن بابا داره، ۱۰ساله پدرش ازدواج کرده،رن بابا سرایط خوبی داره و خیلی نزخواد بهش نزدیک شه دختره متنفره ازش...الان دختره ۲۲ سالشه.

از خارج زن باباهه سوغاتی میاره،دختره تشکرم نمیکنه ازش

من بچه طلاقم پدرم خیلی بد بود خیلی اذیتمون میکرد خدارحمتش کنه بعد از طلاق هم فوت شد اما شب عروسیم خی ...

منم پدرسم اعتیاد داش زندگیمونو خراب کرد 

بعد 10 سال خبری ازم نگرف من اومدم شهرمون بهش پیام دادم رفتم دیدمش فقط چند تیکه لباس گرف واسم 

من باشم هستم نباشم هم نیستم براش فرقی نمیکنه