2777
2789
بله اینکه صدرصد این که مثلا برای مادربزرگ شما بیان نشون میده که شما براشون ارزش دارین و به خودتون و ...

خب چرا به دل نگیرم وقتی مراسم ۷پشت غریبه میرن؟

من که عروسشونم و باهاشون زندگی میکنم تو یه ساختمون و هرروز منو میبینن نباید بیان؟

دقیقا حرف منم احترامهوگرنه اون شخص مرده چ بیان چ نیان سودی به حال اون نداره

آره والا

کسانی هم که از این نظرها میدن معلومه خودشون براشون مهم نیست این چیزها و بجا نمیارن.

ولی به نظرم اینها آداب معاشرته و برای ما ایرانی‌ها خیلی مهمه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره والاکسانی هم که از این نظرها میدن معلومه خودشون براشون مهم نیست این چیزها و بجا نمیارن.ولی به نظ ...

دقیقا 

مادربزرگم قبل از ازدواج منو همسرم با مادرشوهرم اینا یه سفرکاروانی رفته بودن

میدونی دلم‌میسوزه تا کار و هزارتا کوفته از آدم توقع میکنن ولی اینجور مواقع هیچ توقعی ما نباید داشته باشیم

منم واسه چهل بابام ناز کردن انگار عروسی بود منتظر دعوت نامه واسه شام و ناهار بودن! منتظرم روزشون برس ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم

آدمها رو تو همینجور مواقع میشه شناخت 

ببین هیچی نگو 

اینجور مراسم برای همه هست 

من مادرم فوت کرد خانواده همسرم منظور برادروخواهرهاشون ازهرخانواده یک نفر حداقل اومدن 

اوج کرونا بود و....

یک جاریم خیلی مثلا با ما صمیمی و....بود نه زنگ زد نه اومد و....الیته برادرشوهرم اومد

بعد گذشت یک ماه چهل روز بعد شوهرم گفت بیرون شهر

زنگ زدبهشون گوشی راداد دست من که با جاریم صحبت کنم حتی اول تسلیت نگفت و....

بهد یادس اومد وسط های صحبت تسلیت گفت و....

کارمدارم اونقدر نشد برادرش فوت کرد پامو نذاشتم مراسمش شوهرم رفت 

چیزی عوض داره گله نداره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ببین هیچی نگو اینجور مراسم برای همه هست من مادرم فوت کرد خانواده همسرم منظور برادروخواهرهاشون ازهرخا ...

البته ک آدم ناراحتیشو بروز بده بد نیست

اما خب من حتی اگر بروز هم بدم میشم آدم بد😄

تو اوایل بارداریم خیلی چیزها دیدم ازشون به روش آوردم خیلی فرقها بین من و جاریم بود بهشون گفتم گفتن تو دچار سوءظن شدی در صورتیکه خودم با چشم دیدم

میفهمم چی میگیحق داری ناراحت بشیحالا شاید بیان و اینقدر هم بی معرفتی نکنند

من چون بچه شیر میدم از دیشب رفتم تو فکر

گفتم اینجا تاپیک بزنم شما آرومم کنین شیر با ناراحتی ب بچه ندم

همونبعد یه جاهایی میبینیشون و میشنوی رفتن آدم انگشت به دهن میمونهاشکال نداره عزیزم.چیزی که عوض داره ...

ممنونم عزیزم همیشه سلامت و دلشاد باشی

هرچند خودمو میشناسم هیچوقت دلم نمیاد مقابله به مثل کنم

ولی خیلی دلم گرفت از کارشون

ممنونم عزیزم همیشه سلامت و دلشاد باشیهرچند خودمو میشناسم هیچوقت دلم نمیاد مقابله به مثل کنمولی خیلی ...

مشکل ماها همینه میشینیم حرص میخوریم که وای اینجوری جبران میکنم اونجوری جبران میکنم

اما نمیتونیم مثل خودشون باشیم

البته ک آدم ناراحتیشو بروز بده بد نیستاما خب من حتی اگر بروز هم بدم میشم آدم بد😄تو اوایل بارداریم خ ...

من به روم نمیارم چون نمیخوام رابطه خودم وهمسرم خراب بشه

اما همون اول ازدواج به همسرم گفتم ازهردست بدهند میگیرن

خیلی جاها بازهم بخشیدم وندید گرفتم به خاطر همسرم 

اینجور جاها هم ساکت واروم جبران کردم ....

می دونی کم کم همسرم خانواده شو داره می شناسه 

بدون اینکه من بدگویی کنم و‌‌......جلوی من گله نمی کنه اما جلوی من به خواهرش مثلا گله ی برادرشو که یکروز بت بود براش را میکنه ورابطه مونو باهاشون خیلی کم کردیم 

وقتی گله می کنی شوهر ناخواسته حس میکنه توهم مقصری وخیلی وقتها میره سمت اونها وبده شما میشی 

البته خودشیرینی وبدگویی های بعد گله شما بی تاثیر نیست اما وقتی نرم وباسیاست پیش بری ......😜

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

مشکل ماها همینه میشینیم حرص میخوریم که وای اینجوری جبران میکنم اونجوری جبران میکنماما نمیتونیم مثل خ ...

متاسفانه همینطوره

با خودم عهد میبندم جبران کنم

ولی باز اولین نفر خودم تو مراسم ها هستم🥺

من چون بچه شیر میدم از دیشب رفتم تو فکرگفتم اینجا تاپیک بزنم شما آرومم کنین شیر با ناراحتی ب بچه ندم

بی خیال

همیشه قوم شوهر یه چیزی تو چنته دارن که برن رو اعصاب آدم.

بهترین راه کمتر دیدنشون هست.