2777
2789
عنوان

کاری ک اکسم باهام کرد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 75 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایکاش تو این سن به جای اینکه با این پسر سو استفاده گر بودی به خودت اهمیت میدادی نه اینکه الان به فکر این باشی کارماشو میبینه یا نه))

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟

کارما ک هست

اگه مطمئن بودی هست نمی پرسیدی :)

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

نه ولی خب مثلا مجبورم کرد ک باهاش ل.ب بگیرم در صورتی ک هیچ علاقه ای نداشت بهم

میدونستی که خدا خیلی دوست داشته که الان ازش جدا شدی تو روحیه ات خیلی تاثیر بدی میذاشت هر چقدر بیشتر بهش وابسته میشدی بدتر میشد همه چی اونم عواقب کارشو میبینه مطمئن باش خودم به چشم دیدم که کارما وجود داره 

مطمئنا پس میده عزیزم خدا از حق خودش میگذره اما از حق بنده اش نه، کاملا درکت میکنم دردش جانکاهه امیدوارم زودتر بتونی این خاطره بد رو فراموش کنی. 

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
کارما هست ولی ما دخترا تا آسیب جدی نبینیم درس عبرت نمی گیریم

یه نگاه به اطرافت بنداز! هیچ کارمایی وجود نداره :) 

و با قسمت دوم حرفت موافقم

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

میدونستی که خدا خیلی دوست داشته که الان ازش جدا شدی تو روحیه ات خیلی تاثیر بدی میذاشت هر چقدر بیشتر ...

امیدارم کارماشو ببینه

ولی تا اینجاشم خیلی ضربه خوردم

ایکاش تو این سن به جای اینکه با این پسر سو استفاده گر بودی به خودت اهمیت میدادی نه اینکه الان به فکر ...

سنش کمه توقع نداشته باشید مثل خودتون رفتار کنه باید تجربه کنه تا بفهمه