2777
2789
عنوان

دارم دغ میکنم بچم یهو لکنت زبون گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 107 پست
این کاربر خیلی خانوم ماه و گلی هست.همسرش متاسفانه نرمال نیست.

والا الان اکثر همسرا مشکل دارن.خدا خودش کمکمون کنه.همسرامونو هم عاقل کنه.متاسفانه بچه های بیگناه وسط این زندگی ها آسیب می‌بینن

دوستانی که آیفون دارید چجوری ویس یا عکس هایی که لینکش تو تاپیکا میاد باز میکنید 

من تو گوشی اندرویدم میزدم روش تو گوگل سرچ میشد 

اما تو ایفون روش میزنم میره تو سایت آپلود نمیدونم از کجا باید پیداش کنم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا الان اکثر همسرا مشکل دارن.خدا خودش کمکمون کنه.همسرامونو هم عاقل کنه.متاسفانه بچه های بیگناه وسط ...

خدا مشکلات همه رو حل کنه این آقا رو هم سربه راه کنه.

متاسفانه بچه رو هم وارد مشکلات خودشون کرده.مشکلی هم وجود نداره در واقع. این مرد اینجور که همسرش میگه مودی هست.

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
لکنت از ترس نیست ژن رو‌داره ممکنه تابزرگسالی بمونه همین امروز مریض سی ساله لکنت داشتم دلم‌کباب شد پس ...

فردا میبرمش حتما 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

این کاربر خیلی خانوم ماه و گلی هست.همسرش متاسفانه نرمال نیست.

مرسی شما لطف داری از خوبیه خودته 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه منم ی مدت لکنت زبون گرفت بعد درست شد

عزیزم به همین شدت بود؟ میشه بگی چقدر طول کشید؟ کار خاصی کردید؟

ازش بپرس از چیزی ترسیده

پرسیدم چیزی ناراحتت کرده بیا باهم حرف بزنیم، ولی مشکلم اینه نتونستم خودمو کنترل کنم گریه کردم دخترمم گفت ناراحت نیستم و حرفی نزد از بی عرضگی خودم بیزارم 

باز نکردم لینک ی ماه ن خودش درست شد

خب بگو سر هر کلمه مکث میکرد یا تو هر جمله یکی دوبار ؟ 

خب بگو سر هر کلمه مکث میکرد یا تو هر جمله یکی دوبار ؟

الان گوش دادم 

همین طور شده بود 

البته مادرشوهرم ترسش ریخت می‌دونم اعتقاد داری یانه

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...
الان گوش دادم همین طور شده بود البته مادرشوهرم ترسش ریخت می‌دونم اعتقاد داری یانه

با نمک ؟ 

آرد و نمک و سوزن نمی‌دونم از اون شد یا چیز دیگه ولی درست شد

عمه ام بلده میگم بیاد براش انجام بده انشاالله جواب بگیرم دارم دیوونه میشم ترجیح میدم حرف نزنه تا تلاششو ببینم