2777
2789
عنوان

دارم دغ میکنم بچم یهو لکنت زبون گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 107 پست
ای بابا چقد هول کردی، ترسیده جلوش دعوا کردین بزار یکی دو روز بگذره خوب میشه انشالله

تورو خدا راست میگی؟ فقط میخوام زودتر خوب بشه نقطه ضعف من بچمه طوریش میشه دیوونه میشم دست خودم نیست

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

چطور اروم باشم به خدا تمام امید من همین بچمه میخوام زندگی راحت داشته باشه میترسم بمونه روش مسخرش کنن

خدانکنه..

درکت میکنم‌نگرانی. ولی باید اروم باشی ک اینطوری چیزی درست نمیشه. اگه طاقت نداری همین الان ببرش دکتر خیالت راحت بشه

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تخم کفتر خوبه.ولی بعضی بچه ها کلا دیر به حرف میان.عیب و ایراد نیست.فقط نیاز به زمان دارن

صحبت می‌کنه‌ها اینجوری نیست صحبت نکنه ولی مثل ما  کامل صحبت نمی‌کنه و بیشتر حرف هاشو خودم میفهمم..... چون بچه اول هیچ بچه دیگه دورش نیست وقتی می‌برمش خونه مامانم یه کلمه جدید یاد می‌گیره میاد خونه...... می خوام ببرمش گفتار درمانی باهاش کارکنن ..... 

نگران نباش.توسل به شهید ابراهیم هادی و یه سوره از قرآن به نیتش بخون.صدتا صلوات برای شادی روحش.قسم بد ...

توسل میکنم التماس همشون میکنم ولی اگه جوابم ندن شکایتشونو پیش همه خلق خدا میکنم من پیشونی سیاه همه امیدم خوشبختیه بچمه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

شاید توی راه مدرسه ترسیده

با پدر بزرگش اومده نمیدونم که به خدا 

بنفر میشناختم مادرش سرش اب جوش اینا ریخت...بیچاره بچه از ترس لکنت گرفتشاید بچه شماعم ترسیده

دیگه خوب نشد؟