2777
2789
عنوان

خیلی دلم برا بعضی پسرا میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 27 پست
گل یکی از مصارفشون شاید باشهبعضیاشون قرص اعصاب میخورن

به نظرم ۹۰ درصد مقصر پدر و مادرن

یا این قدر آزاد گذاشتن بچه رو که نمیتونه نه بگه و با هر چی بهم میریزه

یا فقط زاییدن بی هیچ پشتوانه مالی و برنامه ای ! 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه این اصلا منحصر به نسل امروز که نیستمن با سربازی موافق نیستم ولی الان دهه هاست که سربازی بخشی از ...

دارید میگید نسل های قدیم 

بحث سیاسی ممنوعه اینجا خودتون یکم دقت کنید لطفا تفاوت اصلی و عمده نسل قدیم و الان رو 

اگه درست درست بخونن توی رشته خوب با تحصیلات بالا،سربازیشونم راحت تر میشه

منم دلم میسوزه برا پسرایی که میخوان برن سربازی ولی دیگه بهونه های الکی برای معتاد شدنم قابل پذیرش نیست

اینا بهونس،پس فردا چجوری پنجاه سال میخواد فشار زندگی رو تحمل کنه،وقتی نمیتونه دو سال سربازی رو بگذرونه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

جوونهایی که پاشدن رفتن جنگ دل نداشتن استرس نداشتن 🙄

این سوسول بازی ها همه ش اداست. 

مرد باید باشن هی از ترس این به اون پناه میبرن خودشون مسخره کردن. 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 
دارید میگید نسل های قدیم بحث سیاسی ممنوعه اینجا خودتون یکم دقت کنید لطفا تفاوت اصلی و عمده نسل قدیم ...

بله ولی حداقل ۵ نسل طی ۵۰ سال قبل تحت شرایط سیاسی و اقتصادی مشابه زندگی کردن

الان شرایط اقتصادی از قدیم سخت تر شده ولی نه در حدی که اعتیاد رو نرمال سازی بکنه

این توجیهات برای معتادان نسل های قبلی هم بود. زندگی سخته: معتاد شدیم 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
جوونهایی که پاشدن رفتن جنگ دل نداشتن استرس نداشتن 🙄این سوسول بازی ها همه ش اداست. مرد باید باشن هی ...

جنگ و سربازی چه ربطی به هم دارن اخه

الان کسی نره سربازی کار درست حسابیو و از خیلی چیزای دیگه بهره نمیبره

چرا چیزی که اجباری رو با جنگ که داوطلبانه بوده و صرفا نوعی امتیاز محسوب میشده (یعنی اینکه هرکی نمیرفت جنگ از حقوق شهروندی مثل کار دولتی و اینا منع نمیشده)مقایسه میکنید

عه خب تشربف بفرما دو سال برو دور از خانواده تحت انواع فشار و تخریب و تحقیر

قطعا اگه پسر بودم میرفتم نه مثل دور و بریای تو پرنسسعلی باشم ،مرد باید سختی بکشه تا مرد بشه وگرنه از این پسرای ناز و عشوه دار زیاد ریخته برن گلدوزی کنن جای سربازی رفتن

عشق یعنی لا فتی الا علی عشق یعنی رهبرم سید علی