الان که ازدواج کردم شوهرم تک فرزند بوده عاشق بچس یعنی تو خیابون بچه های مردم رو بغل میکنه میبوسه یا مثلا مهمون میاد برامون انقد با بچه ها صمیمیه نگهشون میداره شبم پیششون میخوابه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
از اول بهش گفته بودم من خیلی از زایمان میترسم شاید نتونم هیچ وقت بیارم ولی درسته هیچی نمیگه اما خب ن ...
برو پیش یه مشاور کاربلد کمکت میکنه . قرار نیست به خاطر یه ترس ، خودتون رو از پدر و مادر شدن محروم کنید .
ببین من خودم دو تا بچه دارم . نمیگم اصلا سخت نیست یا هیچ درد و ناراحتی نداره ولی از روی تجربه خودم میگم . کاملا قابل تحمله . اون عشق عجیب و غریبی که با بچه میاد همش رو حل میکنه
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم