2777
2789
عنوان

ترس از زایمان نمیزاره به بچه فکر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 41 پست
مثلا دردش در چه حده بخیه میزنن وحشتناک ننیشه?آخه منکه یه بار دستم با شیشه برید ۲۸ تا بخیه خورد واقعا ...

عمله بهر حال ب بدن فرد و دکتر بستگی داره

بعضیا میگن نمیدونم تا ۴۰ روز درد داشتم فلان نه

واسه من خیلی راحت بود ظهر عمل شدم شب بلند شدم راه رفتم

بعدشم همه کارامو کردم.البته من تحمل دردم بالاس

ولی راحته.اصلا وحشتناک نییس

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یهو که یه بچه بزرگ نمیذارن توی دلت ، نگران نباش ، ۹ ماه وقت داری یواش یواش بهش عادت کنی

خداکنه آخه من حتی به شکم زن باردار از ترس دست نمیزنم نمیدونم شماهم اول اینطوری بودید

از اول بهش گفته بودم من خیلی از زایمان میترسم شاید نتونم هیچ وقت بیارم ولی درسته هیچی نمیگه اما خب ن ...

برو پیش یه مشاور کاربلد کمکت میکنه . قرار نیست به خاطر یه ترس ، خودتون رو از پدر و مادر شدن محروم کنید . 

ببین من خودم دو تا بچه دارم . نمیگم اصلا سخت نیست یا هیچ درد و ناراحتی نداره ولی از روی تجربه خودم میگم . کاملا قابل تحمله . اون عشق عجیب و غریبی که با بچه میاد همش رو حل میکنه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم