2777
2789
عنوان

کمرم گرفته چیکار کنم بهتر شه

41 بازدید | 5 پست

سلام 

من بیرون زدگی دیسک بین مهره L5 و S1 

دارم 

چند روز خیلی تمیزکاری کردم و وسیله سنگین بلند کردم 

کمرم گرفته،درد می کنه و دردش میزنه توی باسنم 

به نظرتون تا هنوز نرفتم دکتر توی خونه چی کار کنم بهتر شه یا چی بخورم که بهتر شم 

خیلی مراقب باش عزیزم.سلامتیت مهم تر از تمیزی خونه اس..یکم کمر و باسنتو با روغن سیاه دونه و زیتون چرب کن و کیسه اب گرم بذار و فقط دراز بکش و حتما زیر زانوت بالش بگذار.یکم التهاب دیسک کم میکنه.بعد برو دکتر که دارو بده.فعلا فقط استراحت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نرمش کن. بر کنار دیوار پاهاتو بده بالا طوری که باسنت به دیوار بچسبه، اگه تونستی انجام بدی همزمان با چهار انگشت بگذار زیر شکم رو سفت به پایین فشار بده. اگر نتونستی باسن رو به دیوار بچسبونی و همزمان پاها رو بالا نگهداری یعنی کمر آسیب دیده ولی بازهم انجامش بده تا بتونی. تمرینش عالیه. یا نرمش روی زمین به پشت بخواب و زانو رو خم کن بیار به سمت سینه. تا میتونی زانو رو به سینه بچسبون، هر دوتا یا تک تک

مهره در اثر کار سنگین حرکت کرده و هیچ دارویی اونو سرجاش برنمی گردونه، فقط نرمش میتونه کمک کنه تا کم کم به جای اصلیش برگرده. داروها همه مسکن و ضدالتهابه و اثر معکوس داره چون می خوریش و درد ساکت میشه، فکر می کنی خوب شدی دوباره به کارت ادامه میدی. وجود درد خودش نعمته و به ما یادآوری می کنه که دنبال درمان قطعی باشیم

من هر بار نرمشی که پزشک یا فیزیوتراپیست بهم میده انجام میدم یه دوره بهتر میشم بعدش دوباره درد می گیره 

واقعا موندم این بیرون زدگی دیسک درمان قطعی داره یا خیر 

MRI هم نشون میده بیرون زدگی متوسط