2777
2789

هوش مصنوعی چت‌پی‌آر نشنیدم

ولی چت‌جی‌پی‌تی، بینگ، کوپایلت هوش مصنوعی های خوبی هستن

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون کاری ک میکنن میدونید؟یا کانال یا پیجی باشه ک آموزش بدن؟

خواهش میکنم

بیشتر کارهایی که بخوای انجام میدن مثلا معرفی سایت، معرفی فیلم، اطلاعات در مورد تاریخ، کشیدن نقاشی، گفتن انشا، کمک به سوالات درسی و خیلی چیزای دیگه

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑

ممنون کاری ک میکنن میدونید؟یا کانال یا پیجی باشه ک آموزش بدن؟

راستش برای آموزش کانالی چیزی ندارم

ولی کاری نداره خودت میتونی یادت بگیری

و اگه لپ‌تاپ یا کامپیوتر داری ترجیحاً با اونا انجام بده

و چت‌جی‌پی‌تی دو نسخه داره

چت‌ جی‌پی‌تی3.5 و چت‌ جی‌پی‌تی۴ 

نسخه ۳.۵ رایگان هستش و امکان استفاده از همه قابلیت هارو نداره ولی نسخه ۴ پولی هستش که از همه قابلیت‌ها میشه استفاده کرد مثلا کشیدن تصویر رو چت‌جی‌پی‌تی نسخه ۴ و کوپایلت دارن

منظورم از کشیدن تصویر اینه که بهش میگی مثلا برام یه دخترِ مو بلوندِ عینکی در طبیعت بکش( در واقع میشه پرامپت نویسی)

و چت جی‌پی‌تی با استفاده از ویس هم میتونی ازش سوالت رو بپرسی

سوالی بود در خدمتم