2777
2789

● چطوریه بعضیا روحیه جنگجویی و شکست ناپذیر دارن ؟؟؟؟ ●

(( دوستان و عزیزان گرامی شما هم دیدین بعضیا تو که تو هر اوضاعی و جایگاهی و معیشتی و لوکیشنی و تو حوادث و تصادفات و چالش ها و تنش ها و درگیری ها و معضلات و مشکلات و مسئولیت ها و بیماری و مریضی خطرناک و جدی و موانع و بغرنجی ها و ناملایمات و پیچیدگی های جاده هزارتوی مارپیچی زندگی شخصیت و کاراکتر های شجاع و دلیر و شیری و شکست ناپذیر و نفوذ ناپذیر و پهلوان و قهرمانی دارن انگار که‌گرزی اهنین و سپری پولادین و پوشیدن و تو هیچ وضعیتی و موقعیتی خودشونو نمیبازن و تسلیم نمیشن و پوست کلفت اند و به هیچ وجه من الوجوحی مطیع و مغلوب زندگی نمیشن ؟؟ اون کی بوده ؟؟چه مشکل و معضلات و بیماری داشتن ؟؟‌

بنظرتون چطوری این روحیه جنگجویی رو دارن ؟؟

حمایتگر و پشتیبان و تکیه گاه داشتن یا نه ‌؟؟ ))

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

من آدمی ندیدم که اینقدری که گفتی مقاوم باشه 

ولی خودم یک نمونه ای بودم که تو بچگی بخاطر کم حرف و خجالتی بودنم زیاد اذیتم کردند 

گناهم چی بود ؟ حرف نزدن 

وقتی بزرگ شدم از یک جا به بعد تلاش کردم عوض بشم الان زندگیم خیلی تغییر کرده 

مثلا یکی اینکه حرف مردم واسم مهم نیست حالا درمورد هرچی میخواد باشه در جوابشون لبخند میزنم 

تو رابطه ای نمیرم که بهم آسیب بزنه اگر بفهمم اذیت میشم فورا جدا میشم 

از نظر خودم همینکه از وضعیت بچگیم اینقدر تغییر کردم یعنی خوب جنگیدم 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

من آدمی ندیدم که اینقدری که گفتی مقاوم باشه ولی خودم یک نمونه ای بودم که تو بچگی بخاطر کم حرف و خجال ...

بله گلم درسته چه قدر عالی تبریک میگم ورژن جدیدتون رو ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله گلم درسته چه قدر عالی تبریک میگم ورژن جدیدتون رو ...

از نظر من اونی که مثل زره شده و مشکلات از پاش درنمیاره 

قبلا تو بچگی یا یک نقطه از زندگیش ضربه خورده و محکم شده 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

از نظر من اونی که مثل زره شده و مشکلات از پاش درنمیاره قبلا تو بچگی یا یک نقطه از زندگیش ضربه خورده ...

بله گلم درسته دقیقا شاید آخر و ته خط پایان رو لمس کرده ...