2777
2789
عنوان

تو این شرایط راست میگید ایا

55 بازدید | 6 پست

اگه یه فضول پیدا شه هی بپرسه نتونی بهش بگی ب تو چه یا ب تو ربطی نداره و باید جواب بدی راست چیزی که دوست نداری رو میگی؟

مثلا ترم چندم و دانشگام کجاست رو دوست ندارم راستش رو بگم الکی میگم 

آخه دوست ندارم بگم پیام نورم دوست ندارم بگم مجبور شدم با اون همه درس خوندن به اینجا برسم دوست ندارم بگم مجبور شدم چند ترم مرخصی بگیرم 

بعدم مدام میترسم و عذاب وجدان دارم از دروغم ولی رشتم رو راست میگم

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

جواب مبهم میدم.

مثلا بپرسن ترم چندی میگم دیگه آخراشه.

یا برای دانشگاه اسم شهر میگم.

اگه هم بیشتر سوال بپرسن وانمود میکنم حواسم پرت شده

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

جواب مبهم میدم.مثلا بپرسن ترم چندی میگم دیگه آخراشه.یا برای دانشگاه اسم شهر میگم.اگه هم بیشتر سوال ب ...

من هول شدم الکی گفتم دولتی 🫠 البته اسم دانشگاه اسم شهرمونه .

الان چیکار کنم 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به مردم اهمیت نده راست نگو

مگه مثلا میخواد ازت خونه بخره خونتوت یک عیبی داره تو هم بهش نمی گی تو این موارد که خودت مصلحت خودت تشخیص میدی راست نگو

خواستگارت نیست که

خودت اذیت نکن

راستش هم باز هم یک چیزی میگه خودت اذیت میشی

به مردم اهمیت نده راست نگومگه مثلا میخواد ازت خونه بخره خونتوت یک عیبی داره تو هم بهش نمی گی تو این ...

الان حس میکنم میفهمه به همه عالم میگه من دروغ گویم  

شما تا حالا دروغ گفتی؟من حس میکنم فقط منم دروغ میگم 

راست بگی انقد اعصابت رو خراب میکنن که دلت میخواد لال شی 

اگه بفهمن چی میشه آبروم میره ؟

الان حس میکنم میفهمه به همه عالم میگه من دروغ گویم شما تا حالا دروغ گفتی؟من حس میکنم فقط منم دروغ م ...

خدا لعنتشون کنه

درد تو را من کشیدم

به خدا خسته شدم منم

صبوری کن کم کم یاد میگیری با سیاست رفتار کنی

بگو به تو ربطی نداره 

چقدر فضول هستن مردم من تجربه کردم امیدوارم مشکلت حل بشه دروغ مصلحتی اشکالی نداره

خدا لعنتشون کنهدرد تو را من کشیدمبه خدا خسته شدم منمصبوری کن کم کم یاد میگیری با سیاست رفتار کنیبگو ...

مرسی عزیزمم چقد آروم شدم 

مرسیییی واقعا