2777
2789
عنوان

نفس تنگی شدید دارم

49 بازدید | 7 پست

بچها نفس تنگی خیلی شدید دارم طوریکه حس خفگی میکنم و بعدش میلرزم نمیتونم خودمو کنترل کنم و اینکه بگم تشنج هم نکردم 

آسم ندارم و اینکه قلبمم پارسال رفتم اکو گرافی گفت سالمی فقط دریچه قلبت شله یکم و باید هر ۵ سال اکو کنی. خمیازه های ناقص میکشم خیلی بدهههههه

چیکار کنم از چی می‌تونه باشع ؟ کسی سابقه ندارع؟😭

فکر کردی با نبودنت دق میکنم ؟! حالا ببین کی دق می‌کنه..

مطمئنم چیزیت نیست ولی برو درمانگاه محلتون مطمئن شی 

شاید هم‌معدته 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مطمئنم چیزیت نیست ولی برو درمانگاه محلتون مطمئن شی شاید هم‌معدته

اره دقیقا معدمم گاهی میسوزه 

و حس ناراحتی میکنم 

فکر کردی با نبودنت دق میکنم ؟! حالا ببین کی دق می‌کنه..

اره دقیقا معدمم گاهی میسوزه و حس ناراحتی میکنم

عرق نعناع با اب قاطی کن نصف فنجون آب گرم بخور راه برو اصلا نشین 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
معدمم درد می‌کنه و حس ناراحتی میکنم

بعد غذا زود دراز نکش

فکر مبپیکنم رفلکسه که ان شالله رعایت کنی خوب میشی

معدمم درد می‌کنه و حس ناراحتی میکنم

قرص کلیدینیوم

شربت آلمینیوم ام جی رو امتحان کن

از معدت باشه صد در صد حل میشه

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …