2777
2789

الان داره میره تهران بیمارستان فارابی ولی اونا چهارشنبه نوبت دارن

دکتر فوق تخصص خوب میشناسین که برا فردا اورژانسی نوبت بده؟

خواهرانه کمک کنین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون دکتر خودش نامه بده بیمارستان فارابی اورژانسی ویزیت میکنن فوق تخصص زیاد داره 

ان شاء الله خدا شفاش بده

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
همون دکتر خودش نامه بده بیمارستان فارابی اورژانسی ویزیت میکنن فوق تخصص زیاد داره ان شاء الله خدا شفا ...

بیمارستان خوبیه؟

مطمئنی بدون ویزیت قبول میکنن؟

ینی فردا بره بیمارستان؟

تاری دید و گاهی چشم دردرجبی متخصص چیه دقیقا و اسم کوچیکش چیه

برا همين تومور اينا

محند طاهر رجبي 

بيج اينستا هم داره

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

اره اگه نامه ارجاع داشته باشه اول بره اورژانس چشم اونجا رزیدنت اول معاینه می‌کنه بعد می‌فرسته پیش متخصص یا فوق تخصص 

فقط اینکه حتما صبح زود بره حداقل ۷ صبح اونجا باشه 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

ببخشید خواهرت چند سالشه تومور چشم معمولا برای بچه های زیر سن بلوغ اتفاق میوفته و اینکه تومور داخل چشمه یا پشت چشم 

اگه پشت چشم باشه ینی روی عصب چشم من اطلاع زیاد دارم می تونم راهنماییت کنم 

ببخشید خواهرت چند سالشه تومور چشم معمولا برای بچه های زیر سن بلوغ اتفاق میوفته و اینکه تومور داخل چش ...

خدا خیرت بده

گفته تومور پشت چشم

سردرگم شدیم نمیدونیم چیکارکنیم خواهش میکنم راهنمایی کنید در قدم اول چیکارکنه کجا بره

ببخشید خواهرت چند سالشه تومور چشم معمولا برای بچه های زیر سن بلوغ اتفاق میوفته و اینکه تومور داخل چش ...

شما خودت مشكل داشتي؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست