2777
2789
عنوان

خانومایی ک از شوهرتون خیانت دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 113 پست
بی خیال باش ولی مواظب همسرت هم باش.ولی بچهات بزرگ شدن اون موقع تصمیم بگیر.دیروز یه بچه دیدم تو پارک ...

منم فقط بخاطر بچه هام ک اومدم خونم چون دخترم خیلی اذیت بود من تصمیم دارم تو زندگی این مرتیکه تا میتونم پول جمع کنم و ی جایگاهی ی شغلی چیزی درست کنم برا خودم بعد ک بچه هام از سن بلوغشون رد شد جدا بشم ازش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان داری با شوهرت زندگی میکنی؟چجوری فراموش کردی؟منم هر کی اومد خونم گفت تو تازه زایمان کردی چرا این ...

آره دارم باهاش زندگی میکنم ،میدونم خیانتکاره ولی ته دلم دوسش دارم ،عشق و نفرت همزمان 

ولی تصمیم گرفتم اینقدر همه زندگیم را بهش فکر نکنم ،با بچه هام سرمو گرم کردم ،میگیم ،میخندیم ،

تنها انتقام از مرد خیانتکار اینه که بهش بفهمونی کارای اون به هیچ جات نیست و تو با بچه هات شادی .

البته میگم گذر زمان لازمه انشالله خدا بهت آرامش بده .

میتونستم طلاق بگیرم ولی بچه هام آواره میشدن  ولی دروغ نگم فقط یه نگرانی دارم نکنه ازش مریضی بگیرم .

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
همش دروغه .ولش کن.همسرت پشیمونه.بهتون میرسه.یا نه .اگه بهتون میرسه تو هم به خودت برس بزار به همتون خ ...

من همش با خودم میگم این دوسم نداره اگر داشت این وضع و اوضاع من نبود کلا شوهر من آدمی نیست که با زبون خوش با من صحبت کنه پشیمونم نیست چون میگه منکه کاری نکردم تو توهم میزنی فقط بهم میگه برو کلاسای مختلف من بچه هارو نگه میدارم برو خرید برو بازار اما من هیچی دوست ندارم حوصله هیچ کاری ندارم دیگ چ برسه به خلاقیت 😔

الان شوهرت پشیمونه؟

همش میگه معذرت میخوام ولی ظاهریه چون همیشه بعد از معذرت خواهی هاش میدیدم دوباره یا یه زن هرزه جدید لاس زده و حرفای عاشقانه میزنه تازگیا بدجور به کاراش گره افتاده و تحت فشاره ،شاید ترک کرده باشه خیانتاش را ،البته نمیدونم مطمئن نیستم 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
آره دارم باهاش زندگی میکنم ،میدونم خیانتکاره ولی ته دلم دوسش دارم ،عشق و نفرت همزمان ولی تصمیم گرفتم ...

دقیقا منم ب پدر شوهرم گفتم اگر ازش ایدز بگیرم چی بعد می جواب گوهستش پدرشوهرم سرشو انداخت پایین

من همش با خودم میگم این دوسم نداره اگر داشت این وضع و اوضاع من نبود کلا شوهر من آدمی نیست که با زبون ...

شوهر منم همش میگفت توهم میزنی ولی بد جور رسوا شد .

عزیزم اشتباه منو تکرار نکن ،به خودت برس ،خرید کن ،حالشو ببر ،ما درخت های ریشه دار زندگی هستیم اون زنا را که میبینی علف هرز هستن میان و زود میرن .

مردا ته تهش زن خودشون و مادر بچه هاشون را بیشتر دوس دارن ،اون هرزه ها یه مدت موقت هستن بعد دلشونو میزنن .

دقیقا منم ب پدر شوهرم گفتم اگر ازش ایدز بگیرم چی بعد می جواب گوهستش پدرشوهرم سرشو انداخت پایین

از ک ا ن د و م  موقع رابطه استفاده کن

شوهر منم همش میگفت توهم میزنی ولی بد جور رسوا شد .عزیزم اشتباه منو تکرار نکن ،به خودت برس ،خرید کن ، ...

خداکنه باره کنار این زنیکرو من هنوز نمیدونم رابطشون قطع شده یا نه 😔

خداکنه باره کنار این زنیکرو من هنوز نمیدونم رابطشون قطع شده یا نه 😔

انشالله که زنیکه هرزه میره گورشو گم میکنه ،شوهرت هم سرش به سنگ میخوره

یعنی آدم بترسه از شوهر خودش مریض بشه خیلی جالبه ب قران 🤦😐

دیگه چاره ای نداریم ،خدا خودش سزاشونو بده