2777
2789

یکسال ازدواج کردم از اول شوهرم گفت من بچه میخوام اقدام بودیم یکسال من باردار نشدم همه ازمایشی به خواسته خود شوهرم دادیم هیچکدوم مشکلی نداریم.۴ماه زیر نظر دکترم و داروهای تقویتی و امپول برام هر ماه نوشته امروز دکتر رفتم و کلا ۲میلیون هزینه ویزیت و سونو و داروهام شد اومدم خونه ناهارو درست کردم برگشته بهم میگه میدونی چقدر خرجت کردم خیلی این حرفش اذیتم کرد گفتم من کلا ۴دوره رفتم دکتر کل هزینشم ۵ تومن نشده هزینه چی کردی میگه نهه این همه میری بیرون کارت میکشی نمیفهمی چقدر خرج میشه  گفتم من یکسال اومدم تو زندگی ۴۰۰ میلیون فقط قرضای گذشتتو دادیم حالا ۵ تومن خیلیله میگه اره قرض دادم ک دادم نوشجونشون گفتم کثافت تو بچه خواستی تو منو هل دادی وسط دکتر من یکسره دارم دارو و امپولای هورمونی میزنم ک وزنمو هی داره بالا میبره چرا انقد نمک نشناسی بحثمون بالا گرفت و همه داروهایی ک خریدم یکی یکی کوبوند تو صورتمو و درو دیوار برمیگرده میگه با اون پدر معتاد کلاه بردارت و مادر فلان فلان شدت منم هزارتا فوحش که لیاقت خودشو خانوادشه بهش دادم در جواب حرفش ک یهو مادرش از طبقه بالا اومده میگه چیه بحثتون صداتون همه جارو گرفته شوهرم جلوشو گرفته میگه اره بهت میگه هرزه گفتم وقتی خودت حرف خانوادمو میکشی وسط انتظار اینم داشته باش مادرش هیچی نگفت اخرشم  ک فهمید مشکلمون چیه برگشت گفت پسر من دیونس کاری بهش نداشته باش عقل نداره و ادم باید پول برا بچه خرج کنه.

من اومدم تو اتاق انقد حرص و جوشم داد شکم خالی معذرت میخوام فقط اسید معدمو بالا اوردم و دارم میمیرم

خیلی حالم بده خانواده من جز لطف هیچ بدی به ما نکردن جز کمک و دستشو گرفتن و خوبی کردن ولی به پدر بیمار من فوحش میده خیلی حالم بده😔

بچه دار نشدنت شاید به نفعت باشه

مطمئنی از ادامه زندگی با شوهرت؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایول به مادرش

مادرشم داره میگه دیوونه است

بچه دار هم ک نمیشی

🥲 چرا میخوای با روانی زندگی کنی

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

اینهمه با شوهرم دعوا کردم یبار اسم پدر مادر همو نبردیم چقد جفتتون بچه این

پدر مادر چکار کردن هی باید فش بخورن تنها چیزی که خواستن این بوده بچه هاشون سامون بگیرن

امروز برقم،،کاملا رفته:(

همون مادره میدونه چه تخمی رو بار داده سبز شده که میگه پسرم دیوونست حرص نخور ولی واقعن حیف مراقبت کن

این حرفو زده که عروسشو اروم کنه

ادم بدی بود گیر میداد به اینکه عروسش به چه حقی بهش گفته هرزه

شمام پس سعی نکنید از حرف مادرش برداشته دیگه ای بکنید

استارترم میگه هرچی به دهنش اومده به شوهرش گفته ینی مقابله به مثل کردن مظلومی وجود نداره این وسط

بعضی مردا واسه دارو ودرمان هزینه کردن براشون سنگین میادمیگفتی برا بچت هزینه کردی دیگه منت ندارهبعدشم ...

من زیاد کش دادم چون با همه چی این اقا یکسال ساختم با نداریش با بی خیالیش سردیش با قرضای سر به فلک کشیدش اونم اول زندگی خیلی واسم سخته واسه ۶ تومن منتم کنه مگه من رفتم خرج مریضیم کزدم مگه بچه برا هر دوی ما نیست

این حرفو زده که عروسشو اروم کنهادم بدی بود گیر میداد به اینکه عروسش به چه حقی بهش گفته هرزهشمام پس س ...

واقعا تحلیل گر خوبی هستین

آفرین

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏