متاسفانه اینجا خیلی توصیه میکنن به جدایی خیلیاشونم بی تجربه و بچه مدرسه این
زندگی فراز و فرود زیاد داره من از زندگی شما چیزی نمیدونم اما قوی پشت زندگیتو درست کن علی ایحال طلاق برای روزیه که دیگه چاره نداری عزیز فکر نکن بعد از طلاق همه چی گل و بلبله همه چی درست میشه خیلی سخته خیلی بالا پایین داره ببین میتونی تحمل کنی یتونی مدیریت کنی خواهر من طفلی خیلی اذیت شد اما جدا شد یعنی چارهای نداشت بعد از اونم خیلی سختی کشید اما الان الحمدلله با همه سختیهاش داره زندگیشو اداره میکنه یه زندگی تمیز و خوب
نه همسرش فوت کرد.نه خونه داشت.نه حقوق نه پدر مادر.نه ماشین.صفر بود.حامله بود با یه بچه کوچک.خیلی سختی کشید اولش ولی الان .خونه ماشین زمین و کار هم واسه خودش راه انداخته.بچه هاش هم خدا را شکر بزرگ شدن کمک دستش شدن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره