2777
2789

غروب جمعه دلگیره درست ولی تا تا حالا غروب جمعه لب دریا رو دیدین ؟ خیلی حس سنگینی داشت و ترسناک بود ظهر رفته بودیم لب دریا که پارک هم داشت چادر زدیم با فامیلامون اینا خیلیم شلوغ بود و هوا سردرد بود منم خسته بودم گرفتم توی چادر خوابیدم تا غروب بعد غروب که بیدار شدم دیدم هیچکس نیست حتی یه نفر هم نیست هوا تاریک و سرد و سکوت مطلق بقیه خوانوادم رفته بودن بازار بچرخن منم که نمیتونستم برم باهاشون بخاطر همین

بیدارم نکرده بودن واقعا حس ترسناکی داشتن تا نیم ساعت همینطوری نشسته بودم تو چادر منتظر موندم بیان دنبالم

ویو به این خوبی ویو ابدی چرا بد

خدا داره عظمت شو پای چشمای قشنگ تون می‌زاره

طرز دید تون زیبا بشه همه چی به چشم تون زیباتر هم میشه تازه 

چه برسه به چیزای بد

کاربری دست دو نفره تعلیق نکنین..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ویو به این خوبی ویو ابدی چرا بدخدا داره عظمت شو پای چشمای قشنگ تون می‌زارهطرز دید تون زیبا بشه همه چ ...

برای کسی که از دریا خوشش میاد خوبه ولی برای منی که فوبیاشو دارم نه چون حس وحشتناکی بهم دست میده ازش انگار یچیز قول پیکری قراره از اب واسم دربیاد

منم لب دریا افسردگی میگیرم همیشه 

مخصوصا وقتی صدای مرغ های دریایی هم بیاد

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!