2777
2789
عنوان

چجوری انقدر شیک میپوشید تو زمستون

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 110 پست
همسایه ما پیرزنه تیشرت میپوشه چله زمستون با چادر رنگی . یه بار برف تا زانو اومده بود این همینجوری در ...

😐😂ای بابا من خیلی سردم میشه سردر میشم و بدن درد نمیدونم چکار کنم

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken}      ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>> سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تابستون میشه میگیم زمستون بیاد‌زمستون هم میگیم تابستون بیاد😔

حاضرم کله چهار فصلو سگ لرز بزنم اون گرمای بی وجود امسالو دیگه تجربه نکنم😑😑 روزی نبود حموم نرم:// روز چیه هر هشت ساعت یک عدد😂🤦‍♀️

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

تابستون میشه میگیم زمستون بیاد‌زمستون هم میگیم تابستون بیاد😔

😂اره دقیقا

فک کنم متعادلش اوایل بهار خیلی خوبه

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken}      ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>> سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

من یه کمربند پشم شتر می پوشم، یه ست لباس گرمکن جذب هم می پوشم با جوراب ساق بلند.بعد روش پالتو و شلوار بیرونم رو می پوشم دیگه معلوم نمی شه زیرش این همه تجهیزات دارم😅

ولی هیچ وقت نتونستم درک کنم اینایی که تو چله ی زمستون شلوار هشتاد و پنج و نود می پوشن و سرشون رو نمی پوشونن چه طوری سر و پاشون یخ نمی زنه🥶 

بعضیا کلا خوشتیپ و خوش پوش هستن 

منم همینجوریم مثل گاو میشم بس میپوشم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
راز اصلی خوش تیپی تو زمستون اینه صدتا لباس کلفت وضخیم نمیپوشن...یه بافت چسبون وگرم.روش هم یه پالتو ی ...

این که طنز گفتم من دورسم لش هست زیرش بافت چسب میپوسم ولی خب واسه دورسم اینجوری گفتم که باد میکنم😂

حاضرم کله چهار فصلو سگ لرز بزنم اون گرمای بی وجود امسالو دیگه تجربه نکنم😑😑 روزی نبود حموم نرم:// ر ...

آره بخدا چقدر بد بود یعنی وسط جهنم بودیم من دلم برا بچه هام میسوزه که باید توی سرما یخ بزنن توی مدرسه و راه مدرسه سرماخوردگی و انفولانزا که دیگه هیچی

توی شهرما۲۰نفر کرونا گزفتن میگن انفلونزا ست ولی تابلوهه کروناهه زنه امروز میگفت چهاربار اومدم دکتر ازبس مریض بود من دیدمش الفرار

حاضرم کله چهار فصلو سگ لرز بزنم اون گرمای بی وجود امسالو دیگه تجربه نکنم😑😑 روزی نبود حموم نرم:// ر ...

اره دقیقا هر چقدرم سرد باشه خیلی بهتر از تابستونِ

پس اونایی که کانادا هستن تو اون سرما ساق و سرشون چطور یخ نمیکنه بعضیا عادت دارن مثل ما نیستن غیبتشون نکنید شما که عقل دارین زشته

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید