2777
2789
عنوان

خواهر من بچه هاشو میزنه اونوقت کلفتی بچه های زن همسایه رو میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3645 بازدید | 94 پست
معذرت میخوام استارتر، شوهر خانم همسایه خونه هست؟

نه اونم مرد پخمه ایه وگرنه نمیزاشت خواهر من پاش به خونشون باز بشه و اون زنیکش بره ولگردی

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

آخرشم میگن زاییدیم چشای فلانی در بیاد ،خاک تو سرشون واقعا

دقیقا 

انقد پسر پسر کرد که من پسر زاییدم 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه فکر اساسی بکنیناینطوری که نمیشهخواهرتون ببرید پیش روانشناسحتما مشکلی دارهخودکم بینی حقارت همچین چ ...

انقد به مامانم گفتم ببریمش روانشناس خب نمیاددد 

نه اونم مرد پخمه ایه وگرنه نمیزاشت خواهر من پاش به خونشون باز بشه و اون زنیکش بره ولگردی

من قصد جسارت ندارم ولی شاید اون زن همسایه فکر میکنه داره از خواهرتون سوء استفاده میکنه پس راهش میده 

از طرفی خواهرتون دیده اون زن حواسش نیست به شوهرش 

میگم شاید...

از تمام گل های نرگس جهان بدم می آید...💔

وای به روزی که این بچه ها بزرگ بشن و بخوان ظلمهای این مادرو تلافی کنن

اون روز دیگه خواهرت نیرو و توان الانو نداره سر عقلم اومده

اما بچه هاش بجای احساس تو دلشون سنگه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
احتمالن اون خانوم همسایه جاهایی میره که برای خواهرت جذابه دوست پسری چیزی داره زن همسایه داره خواهرتم ...

خودمم به همین فکر میکنم ـــ

سهتا کار می تونین بکنین 

همسایه اگه مستاجرن صاحبخونه شو پر کنید از اونجا بره 

دومیش بین خواهرت و اون یه جوری فتنه بندازین 

یه وقتا آدم مجبوره بخاطر صلاح خانواده اش. 

سومیش مستقیم برید با زن همسایه دعوا که طرف خونه شما نیاد 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
سهتا کار می تونین بکنین همسایه اگه مستاجرن صاحبخونه شو پر کنید از اونجا بره دومیش بین خواهرت و اون ی ...

انقد فتنههه انداختم 

اخرشم اشتی کردن

سهتا کار می تونین بکنین همسایه اگه مستاجرن صاحبخونه شو پر کنید از اونجا بره دومیش بین خواهرت و اون ی ...

مورد اخرو خواستیم انجام بدیم خواهرم گفت سم میدم بچه ها