2777
2789
عنوان

ازدواج با اختلاف سنی ٥ا سال

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 21 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در مورد لایف استایل مورد نظرتون با هم صحبت بکنید و از همدیگه بپرسید 

مثلا تو میخوای چیکار کنی ؟ برنامت برای زندگیت چیه ؟

با دوستات وقتت بگذرونی ؟ بری سرکار ؟ هر روز بری دور دور ؟ میخوای بچه بیاری ؟ اگه آره چند تا بچه میخوای ؟ توی یه سال به نظرت چند بار باید رفت مسافرت 

باید همه ی اینارو با همدیگه چک بکنید 

ممکنه توی همین چیزا خیلی به اختلاف بخورید اعصابتون بریزه به هم 

ببین بنظر من بستگی ی خیلی چیزا داره 

ی دختر ۲۵ ساله با اختلاف سنی ۱۵ سال ازدواج کنه از نظر من اوکیه،ولی ی دختر ۱۹ ساله ن واقعا چون شما هنوز تازه وارد جوانی میشین و سلیقه ها عوض میشه بعد از چند سال

عزیزم منو شوهرم ۱۱ سال تفاوت سنی داریم اما خب اون خیلی پخته تر هست و یسری هیجانات تو دلش دیگ کشته شده با اینکه من تازه دلم میخواد تجربه کنم گاهی همبنها باعث اختلافات زیادی شد و من خیلی اذیت شدم اما یسری چیزا تو سن کم داره تو دلم کشته میشه بخاطر اینکه بحثی شکل نگیره ...

خداروشکر مرد خوبیه بهش میشه تکیه کرد و اینکه اون خیلی چیزا یادم داد تا پخته بشم بزرگ بشم...

نمیگن خوشبخت نیستم اما همیشه ته دلم یچیزی صدا میزنه ک جوونی نکردی

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
١٩٣٥

مهم روحیاتتون هست

اگر از لحاظ روحی بهم نزدیک هستید و می‌تونه درکت کنه خوبه

ولی شما یکم سنت کمه

از اون طرفم پسری که بخواد با امکانات رفاهی بیاد جلو مجبوره بوده تا این سن تلاش کنه تا همسر آینده اش در رفاه باشه

مشاور قبل ازدواج برید