2777
2789

یه سرباجاری وخواهرشوهرم رفتیم بیرون به۱۰دقیقه نکشیدزنگ زدگفت ناهارمیخوام گفتم بروخونه مامانت غذاآمادست ماهم الان میایم(باهم توی یه ساختمونیم وناهارهمه خونشون بودیم)مثل اینکه میره پیش مادرش کلی فحش ودری بری بهم میده که چرارفتم بیرون حالامادرشوهرم وقتی مابرگشتیم نشست پیش همه گفت که پسرعتیقش پشت سرم چی گفت

به شوهرم پیام دادم چی به مادرت گفتی الان توجمع داره میگهاونم زنگ زدبامادرش دعواگرفت که چراپیش جمع گفته مادرش منوبردیه گوشه گفت چرابهش گفتی گفتم توحق نداشتی توجمع بگی مازن وشوهریم قرارنشده هرچی بین مون میبینی بیای توجمع بگی

میگفتی مامان فلانی انقدر چرت و پرت گفت و شما نزدید توی دهنش؟ از شما تعجب میکنم . من پسر داشته باشم پشت سر زنش حرف بزنه اولین نفر خودم میزنم تو دهنش میگم زنتون بذار روی چشمات که زندگیت بهم نخوره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل مادر شوهرت نیست شوهر احمقته 

ولی خب ب مادر شوهرتم میگفتی همچین گل و بلبل نگفته ک‌نشستی اینجا تعریفشو میکنی دم دراره

من رک میگم ب مادرشوهرم ک با تعریفاتون دمشو در میارین

حالاسرشام باهام جلوجمع حرف میزدولی اومدیم خونمون دوباره قهره منم محلش نمیدم ولی دلم میخوادیه کاری کن ...

اصلا نباید میموندی چ برسه بری بشینی باهات تو جمع حرف بزنه

ولی خدایی بیرون میرید ی ندا بدید ب شوهرتون هم این مشکلات پیش نمیاد هم لذت می‌بره ک بهش اهمیت میدید اون ک بیرونه بعدم میخواست بیاد بره خونه مادرش دیگه میگفتی.

حالا خودتو ناراحت نکن همین ک سرسنگینی باشی خودش تنبیه هست بعد ک اومد طرفم هم بزن زیر گریه بگو خیلی خجالت کشیدم مامانت این حرفا رو میزد و می‌گفت تو رفتی پیشش این حرفا رو زدی نمیدونی خواهرت و زنداداشت چجوری منو نگاه میکردن و فلان 

این خیلی بهم میریزه قطعا

مردا یکی از بزرگترین نقطه ضعفاشون گریه زنشونه

اصلا نباید میموندی چ برسه بری بشینی باهات تو جمع حرف بزنهولی خدایی بیرون میرید ی ندا بدید ب شوهرتون ...

ولی باگریه خودموصعیف نشون میدم اصلانمیتونم گریه کنم فقط باکاراش منوازخودش متنفرکرده اصلا راه دوری نرفتیم تاسرخیابون رفتیم مدلش اینطوریه که سرغذابایدپیشش باشم 

ولی باگریه خودموصعیف نشون میدم اصلانمیتونم گریه کنم فقط باکاراش منوازخودش متنفرکرده اصلا راه دوری نر ...

هیچوقت نگو خودمو ضعیف نشون نمیدم منم میگفتم بعضی وقتا لازمه ک بدونه چقدر کارش زشته و لازمه