2777
2789
عنوان

شما هم توی بارداری عاشق دست‌پخت دیگران میشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 26 پست
نوش جونت🥹من که هنوز حسی ندارم به دستپخت کسی😂ولی تا دلت بخواد تهوعدارم میمیرم از تهوع از اول هفته ی ...

آره منم چند وقت پیش تهوع وحشتناک داشتم تاپیکامو بخون

الانم اشتهام صفررره،اما فقط این مرغ بهم چسبید

اینکه شب باید غذا بخورم عذابم میده،دلم میخواست غذا خوردن وجود نداشته باشه

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
من اصلا نمیتونم...حتی غذای دیگران...حتی غذای رستوران...نمیدونم چیکار کنم...نگران رشد بچه هستم ولی می ...

فکر کنم طبیعیه چون هممون تقریبا همینم

من دیروز تا ساعت هفت شب چیزی نخورده بودم حالم بهم می‌خورد از فکره غدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر کنم طبیعیه چون هممون تقریبا همینممن دیروز تا ساعت هفت شب چیزی نخورده بودم حالم بهم می‌خورد از فک ...

اره...من فقط  نگران بچه هستم....میترسم رشد نکنه

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
اره...من فقط نگران بچه هستم....میترسم رشد نکنه

نگران نباش عزیزم بچه الان همه نیازشون از ذخیره بدن ما تامین میکنه اما دیگه باید سعی کنیم با زورم شده چیزی بخوریم

نگران نباش عزیزم بچه الان همه نیازشون از ذخیره بدن ما تامین میکنه اما دیگه باید سعی کنیم با زورم شده ...

خدا کنه... واقعا نگرانم

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
آره منم چند وقت پیش تهوع وحشتناک داشتم تاپیکامو بخونالانم اشتهام صفررره،اما فقط این مرغ بهم چسبیداین ...

من اشتهام صفر نیس 

ولی بعد از خوردن همه چی و حتی با نخوردن چیزی کلا شبانه روزی تهوع دارم هفت هفته ام😭😭😭😭

بعضی چیزا هم اصلا دوس ندارم بخورم

میگن تهوع بیشتر برای جنسیت دختره نمی دونم چقدر درسته

ولی عاشق دخترم🥹

من اشتهام صفر نیس ولی بعد از خوردن همه چی و حتی با نخوردن چیزی کلا شبانه روزی تهوع دارم هفت هفته ام� ...

آره خواهره منم نی نیش دختر بود همش بالا میاورد

منم به غذا بي ميلم , از غذاي خودم بدم مياد ولي غذاي بقيه رو ميتونم بخورم.

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)

منم به غذا بي ميلم , از غذاي خودم بدم مياد ولي غذاي بقيه رو ميتونم بخورم.

دیروز فهمیدم مادرشوهرم توی مرغ یه عااالمه زعفرون ریخته بوده،کوفتم شد،کاش نمیخوردم،زیر دلم داره میترکه از درد

البته مادرشوهرم نمیدونه باردارم

دیروز فهمیدم مادرشوهرم توی مرغ یه عااالمه زعفرون ریخته بوده،کوفتم شد،کاش نمیخوردم،زیر دلم داره میترک ...

بهتريد الان ، من كه اوضاعم خوب نيست همش شياف منتظرم شنبه برم سونو ببينم كدوم وريم

نگران فردايت نباش خدا از قبل آنجاست.( خدايا به تمام كساني كه باردارن سلامتي بده و به آنهائي كه منتظرن به حق بزرگيت نعمت بچه دار شدن عطابفرما.)