2777
2789
عنوان

عفونت گوش نوزاد بیاید لطفا🙏

64 بازدید | 10 پست

پسرم  دوماونیمشه یه کم سرما داره دوسه روزه از گوش چپش مخاط وچرک میاد از بیرون پاک میکنم بعد از مدتی دوباره در گوشش چرک هست خداروشکر تب نداره وراحت شیر میخوره دوروزبرای سرماخوردگیش خودم پلارژین نوزادان گرفتم بهش ویدم ازاسپری بینی هم استفاده میکنم برای گرفتی بینیش

بنظرتون لازمه دکتر ببرم برای گوشش یا آموکسی کلاو نوزادان خوبه بدم  

یا خودش کم کم خوب میشه لطفا کمکم کنیدممنون

عزیزم گووش اصلا شوخی نیست حتما ببر دکتر دارو مصرف کنه بعد از خوب شدن هم باز ببر ببینه کامل رفع شده باشه خدای ناکرده مایعی چیزی جمع نشده باشه اگر پیگیری نکنی درمانش طولانی میشه

اصلا تو حالت خوابیده بهش شیر نده

الهی که زودتر خوب خوب بشه🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما ببرش دکتر پسر منم پارسال دوباره اینجوری شد...دکتر گفت پرده گوشش پاره شده....اموکسی کلاو بهش داد...از گوش پسر ترشح آبکی میومد...دکتر گفت پارگی پرده گوش تو بچه ها بسیار شایع است بعد از دوهفته ترمیم میشه...فقط هواست باشه تا سه ماه حموم نبری که آب داخل گوشش نره

حتما ببرش دکتر پسر منم پارسال دوباره اینجوری شد...دکتر گفت پرده گوشش پاره شده....اموکسی کلاو بهش داد ...

حموم که نمیتونه نبره سه ماه، ولی وقتی حموم برد یه پنبه وازلینی کنه و بداره تو گوش بچه تا آب نره