2777
2789

بین رشته های حسابداری روانشناسی مدیریت ها تربیت بدنی کدوم رشته ؟؟؟

آخه من از حسابداری بدم میاد میترسم برم بمونم تو این رشته 

رشته خودم روانشناسی 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم بازار کار روانشناسی چطور هست ارزش داره آزاد بخونم ؟رشته سختیه ؟؟

اره خیلی سخته 

ازاد رو خوشم نمیاد دولتی بهتره 

ولی ازاد مدرکت ازاده اگه قصد رفتن داری 

بازار کار هر رشته ای به مهارت بستگی داره 

من خودم هنوز وارد بازار کار نشدم اونطوری چون دارم درس میخونم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

اره خیلی سخته ازاد رو خوشم نمیاد دولتی بهتره ولی ازاد مدرکت ازاده اگه قصد رفتن داری بازار کار هر رشت ...

یعنی سخت مثلا ریاضی زبان اینا داره سخته از چه نظر سخته ؟؟

برای مهاجرت خوبه ؟؟

یعنی سخت مثلا ریاضی زبان اینا داره سخته از چه نظر سخته ؟؟برای مهاجرت خوبه ؟؟

اره امار داره 

درسای فیزیولوژی داره که فک میکنم سخت ترین قسمتش هس 

درسای عمومی مثل فارسی و زبان و اینام داره 

ترم یکش ما امار توصیفی داشتم، اندیشه اسلامی داشتیم، فارسی و انگلیسی هم داشتیم و درسای دیگه 

اره امار داره درسای فیزیولوژی داره که فک میکنم سخت ترین قسمتش هس درسای عمومی مثل فارسی و زبان و اینا ...

یعنی برای کسی که تو مدرسه زبان و ریاضیش صفر بوده بیاد دانشگاه بخونه اینارو میتونه ؟

یعنی برای کسی که تو مدرسه زبان و ریاضیش صفر بوده بیاد دانشگاه بخونه اینارو میتونه ؟

زبان و ریاضی رو به نظرم ۳٠ درصد بلد باشی بتونی پاس کنی البته با پشتکار 

اخه صفر صفرم که نمیشه 

ولی مباحث فیزیولوژی داره که باید زیست بلد باشی وگرنه سختت میشه 

یادمه اون اوایل چون من انسانی بودم سختم بود 

در کل رشته اصلا اسونی نیس