2777
2789

ماه پیش هم ب توصیه دکتر هر یشب درمیون اقدام کردیم هم من هم همسرم چکاپ شدیم و مشکلی نداریم قبلا هم یبار با وجود تنبلی تخمدانی ک داشتم ماه چهارم اقدام باردار شده بودم (البته سقط شد)

حالا اینماه هم اقدام کردیم اما دقیقااا روز تخمک گذاری هم اقدام کردیم بنظرتون چنددرصد ممکنه اینماه باردار بشم؟واقعا سردرگمم 🥲

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

اگه هیچ مشکلی نباشه بازم تو هر اقدام در زمان تخمک گذاری، فقط ۲۰ درصد شانس وجود داره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

25درصد

مرسیی عزیزم

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
اگه هیچ مشکلی نباشه بازم تو هر اقدام در زمان تخمک گذاری، فقط ۲۰ درصد شانس وجود داره.

مرسی عزیزم 🫂🤍