2777
2789

چقد این جور پدرا ک پشت پسرشونن حمایتشون میکنن خوبن. پسرش سی سالشه . امروز بم میگفت پسرم ماشین نداره خیلی دلش میخواد بخره ولی  نمیتونه فعلا . منم ماشینمو میفروشم دو تا کوییک بخرم یکیشو بدم ب پسرم . منم ماشینم کوییکه اومده بود ازم بپرسه راضیم یا نه از ماشینم . 

اخه بعضیارو میبینم یه حوری مال دنیارو چسبیدن انگار قراره با خودشون ببرن اون دنیا .اخرش میرسه ب همین بچه ها دیگه 😄

همون به بابام میگم داداشام الان پول لازم دارند

صد سال دیگع بعد شما اونام پیر شدن به چه دردشون میخوره

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقاااااا، خوشبحال هر کی پدر و مادر حمایتگر داره 

ما که آرزوشو باید به گور ببریم 

نه خانواده خودم به فکرمون بودن و هستن نه شوهرم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یکی رو میشناسم توی یه خیابون هزارتا مغازه و برج و مطب داشت 

بعد پسراش چی؟ کارگر اونجا بودن :)

بعد برای پسر کوچیکه میرفت لباس هایی نو نه چندان گرون میخرید

بعد یه شاسی انداخته بود زیر پا خودش و یه دختر جوون گرفته بود 

شوهر خاله های منم دوتاشون بچه ی همسن دارن، متولد 80

همین تازگیا یکیشون برای دخترش 207 صفر خرید

اون یکی ام برای پسرش ماشین 1میلیارد و نیمی صفر خریده نمیدونم چیه اسمش مامانم یادش نمونده بود😅

دستشون درد نکنه واااقعا ✨😍و خوشبحال بچه هاشون

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇