2777
2789
عنوان

انصراف از دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 20 پست
اخه این رشته هم فایده نداره😭نتیجه تلاشمو ندیدمرتبم ۴۰۰۰ شد ولی این رشته قبول شدمسال قبل با رتبه من ...

خوب جرا نرفتی فدات شم الان نمیتونی دوباره سراسری بدی ؟

رشتت چیه عزیزدل؟

اصلا فواید این شغلت رو میدونی

جدی🥺

آره بابا من دوران کنکور اصلا نخوندم

الان میرم دانشگاه آزاد تهران غرب

وای وای وای افتضاحه افتضاححححح

انگاری توی چال میدون دارم راه میرم انقدر که بچه ها بد دهنن و همه دنبال سیگار کشیدن و دختر پسر بازی و….

تازه دانشگاه من شمال غرب تهرانه، نه پایین شهر

سطح تدریس استادا خیلی عالی نیست، خیلی هاشون سر سری درس میدن

ترمی کلی پول باید بدی، اینم وضع دانشگاهه، از خدام بود دوباره کنکور بدم، شده یه رشته‌ی مزخرف قبول بشم، اما دانشگاه تهران یا بهشتی یا علامه

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا اصلا انقدر اذیت شدم سر کنکور و انتخاب رشته و ایناحتی نمیدونم به چی علاقه دارمادبیات دوست داشتم ...

ببین راستش من خودم انسانی نبودم ‌و شاید خیلی اطلاعاتم دقیق نباشه 

اما خب میدونم ادبیات جزو رشته هاییه که نیاز به سواد خیلیی بالایی داره که بخوای توش موفق باشی و حتما دکتری یا فوق رو باید بگیری 

امکان مهاجرت هم توش کمه 

بنظرم اگه میخوای یه ترم مرخصی بگیر و بشین قشنگ بالا پایین کن که چی میخوای چه استعدادی داری و چه مسیری برات بهتره 

امیدوارم بهترین راه رو انتخاب کنی 

رشته های ناشناخته ای هم داره انسانی که بازار کار خوبی دارن البته 

به هنر هم اگه علاقه داری واقعا دانشگاه به جز اون کانکشنی که میتونی بسازی با اساتید و بچه ها دیگه هیچ پوینت مثبتی نداره نسبت به اینکه توی آموزشگاه آزاد بری دنبال علاقه ت 

سخته می‌دونم، اما خب خیلی چیزا رو باید در نظر بگیریالان تعداد رشته های که بدون کنکور میشه رفت، خیلی ...

دانشگاه ازاد شهر ما روانشناسی بدون کنکور میگیره

از ترم بهمن میتونم برم

ولی بله هزینه هاش زیاده

خوب جرا نرفتی فدات شم الان نمیتونی دوباره سراسری بدی ؟رشتت چیه عزیزدل؟اصلا فواید این شغلت رو میدونی

خب امسال قبول ها خیلی بد بود

رشته های خوب رو زده بودم ولی نشد

اخرین اولویتم رو قبول شدم

ادبیات فارسی