2777
2789
عنوان

انصراف از دانشگاه

88 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

من رشتم زبان و ادبیات فارسی هست دانشگاه دولتی

ترم ۱ هستم و این دانشگاه یک ساعت و ربع با شهر خودمون فاصله داره

به نظرتون همینو ادامه بدم یا بیام و شهر خودمون برم دانشگاه ازاد یه رشته دیگه؟و به نظرتون چه رشته ای خوبه؟

خیلی ذهنم درگیره نمیدونم باید چیکار کنم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازاد بری چی میری؟ اگه درامد نداره برات بنظر من خوبه جات

اونم نمیدونم🥲

گفتم برم حقوق ولی دانشگاه ازادی که میگم حقوق نداره

غیر انتفاعی ها دارن حقوق ولی فک کنم همشون با کنکور اند منم که تا دو سال از کنکور محرومم

ولی کلا میخوام اگه خواستم عوض کنم رشتمو تا بهمن تغییر رشته بدم به سال دیگه کشیده نشه

توجه کن که باید جریمه ی انصراف بدی عزیزم

یک ساعت خیلی راهی نیست

اگه رشته‌ت رو دوست داری، ادامه بده

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

اونم نمیدونم🥲گفتم برم حقوق ولی دانشگاه ازادی که میگم حقوق ندارهغیر انتفاعی ها دارن حقوق ولی فک کنم ...

ببین دلت کجاست .

مسافتو بیخیال .

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

همینه ادامه بده مثلا میخوای چکار کنی خواهر اینقدررر تلاش کردی دولتی دربیای حالا ولش کنی ؟؟؟؟

اخه این رشته هم فایده نداره😭

نتیجه تلاشمو ندیدم

رتبم ۴۰۰۰ شد ولی این رشته قبول شدم

سال قبل با رتبه من رشته های خیلی بهتر قبولی داده بود

رشته ات رو دوست داری ؟ خودت انتخابش کردی ؟ هدفت زودتر سرکار رفتنه یا فضای آکادمیک رو دوست داری ؟ سطح ...

والا اصلا انقدر اذیت شدم سر کنکور و انتخاب رشته و اینا

حتی نمیدونم به چی علاقه دارم

ادبیات دوست داشتم ولی تو دلنشگاه خیلی تخصصی شده از حجمش وحشت کردم اصلا

دانشگاه آزاد همچین آش دهن سوزی هم نیست

من الان دارم یکی از دانشگاه آزاد های به نام شهر تهران میرم

افتضاح کلمه ی کمی هستش واسه اونجا

هم باید کلی پول بدی، هم جو بچه ها افتضاحه، هم واقعا استادا خیلی خفن نیستن(کم پیدا میشه استاد خیلی خوب)

حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ای که بستی راه را در کوچه ها بر فاطمه/گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود💚کاربری دوممه. اسم کاربریم اشتباه شد😐💔🤦🏻‍♀️

رشته ات رو دوست داری ؟ خودت انتخابش کردی ؟ هدفت زودتر سرکار رفتنه یا فضای آکادمیک رو دوست داری ؟ سطح ...

اونم برام فرقی نداره

اصلا به یه حسی رسیدم که نمیدونم باید چیکار کنم 

نمیدونم چی دوست دارم چی دوست ندارم

اصلا علاقه اصلی من سمت هنر هست

جدا از اون مامانم هم خیلی اذیتهاز اینکه دو روز در هفته میرم خونه فقط

سخته می‌دونم، اما خب خیلی چیزا رو باید در نظر بگیری

الان تعداد رشته های که بدون کنکور میشه رفت، خیلی کم شده(حقوق و روانشناسی هم باید کنکور بدی)

ببین شرایط کنکور دوباره رو داری(با وجود این قوانین جدید تاثیر معدل)

هزینه ی دانشگاه آزاد گرون شده، حداقل ترمی ۶ تومن به بالا، خانواده‌ می‌تونن این هزینه رو ساپورت کنن+هزینه ی انصراف