2777
2789
عنوان

کنکوریا و دانشجو ها میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 40 پست
۱۹.۷۵ اول نوشتم نمراتم واسه چیزی ک میخوام ولی خوب نیست جدی:(

نه خیلی هم خوبن. خیلی خیلی خوبن. انسانیا نصفشون کنکور رو منفی میزنن رقیب کمی داری.

بنظرم اگه ترمیمم نکنی مشکلی پیش نمیاد فقط دوازدهم رو در حد همین یازدهم بده و کنکور ریاضی رو بالا بزن.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان من خودم یازدهمم. بزارید همین جا اتمام حجت کنم. تا برگزاری کنکور ۱۴۰۵_۱۴۰۶، قانون تاثیر قطعی معدل به هیچ عنوان تغییر نمیکنه. این قانون رو هم به نفع خودتون بدونید. 

۱۷ ساله، از ناکجاآباد. 
نه خیلی هم خوبن. خیلی خیلی خوبن. انسانیا نصفشون کنکور رو منفی میزنن رقیب کمی داری.بنظرم اگه ترمیمم ن ...

وای خیلی استرس دارم😭😂نمیدونم میدونی یا نه حقت تهران ۱۰۰ تا بیشتر نمیگیره بعد باید زیر ۸۰ ۷۰ منطقه شم 

هی حس میکنم اینا بدن 

وگرنه واقعا سعی میکنم دوازدهم و خیلی خوب بدم:( ولی باز یسریا میگن باید ترمیم کنیییییی وقت نیست بخدا

تو ام دوازدهمی؟

صادقانه بگم؟

اونایی که ضریبشون متوسط و  بالاس رو ترمیم کن سعی کن بالای ۱۹ بگیری

اونایی که پایینه هم سعی کن در حد ۱۸، ۱۹ بگیری

چون گفتی حقوق دانشگاه تهران اینو گفتم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

وای خیلی استرس دارم😭😂نمیدونم میدونی یا نه حقت تهران ۱۰۰ تا بیشتر نمیگیره بعد باید زیر ۸۰ ۷۰ منطقه ...

من خودم یازدهمم دهم رو در حد تو دادم ریاضی رو ۲۰ گرفتم. ولی اصلا مثل تو استرس ندارم. آروم باش ابجی، ۹۰ درصد فرزندان این مرز و بوم آرزوی نمرات تورو دارن.

۱۷ ساله، از ناکجاآباد.