2777
2789
عنوان

بین دوراهی مهم موندم کمک کنین لطفا💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 32 پست
نمیدونم کلا بی حسم😅💔

میدونه نمرت خوبه

من خودم بودم ریکسش رو نمیکردم الیته بستگی داره سوالات معلمت چطورن

حیفه از ۱۸.۵ بشی مثلا ۱۸ یا ۱۷

فقط در صورتی امتحان بده که مطمئنی بالاتر میگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونه نمرت خوبهمن خودم بودم ریکسش رو نمیکردم الیته بستگی داره سوالات معلمت چطورنحیفه از ۱۸.۵ بشی مث ...

اره متاسفانه هیچی نمیدونم به همین خاطر اینجا پرسیدم

خوشبحالت.کاش برمیگشتم به اون زمان......

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

یچیزی بگم حسادت داره گولم میزنه

من دقیقا عین این تجربه رو توی شیمی داشتم. یادش بخیر حدودا ۱۴ سال پیش بود. برای امتحان بعدی من شرکت نکردم چون نمرم خوب شده بود. اینقد ریلکس نشستم برا خودم بشتنی خوردم و فیلم دیدم. اینقد لذت بخش بود‌که دیگه استرسشو نداشتم مث بقیه. کیف کردم. یادش بخیر 

من دقیقا عین این تجربه رو توی شیمی داشتم. یادش بخیر حدودا ۱۴ سال پیش بود. برای امتحان بعدی من شرکت ن ...

منم میخوام هین کار رو بکنم ولییییی‌ حسادت میخواد گولم بزنه چرا اون ۱۹ ولی من ۱۸ و نیم 😂

منم میخوام هین کار رو بکنم ولییییی‌ حسادت میخواد گولم بزنه چرا اون ۱۹ ولی من ۱۸ و نیم 😂

بیخیال بابا ، از همین الان تمرین کن که چیزای کوچیک و بی ارزش کنترلتو به دست نگیرن، بلکه تو کنترل همه‌چیو به دست بگیر.  زندگی خیلی از این چیزا سر راهت خواهد گذاشت...  شاید وقتی زمان بگذره متوجه منظورم بشی