2777
2789
عنوان

اگه بین شما و جاری و بچه هاتون فرق گذاشته بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 31 پست

شاید  وقتهایی که شما نیستید هم همین رو می گه، شما که نیستید بشنوید. 

ولی در کل هر کاری می کنی پیش بچه ها بروز نده که حس می کنی بین اونها و عموزاده هاشون فرق می ذارن، چون روی اعتماد به نفسشون تاثیر بدی می ذاره.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب منم محبت های زیادی کردن ولی در کل هوای اون جاریم بیشتر دارن بیشتر آدم حسابش میکنن میخوام واسم مهم ...

بعد از دو سه روز  اومدم خونه 

پدرشوهرم گفت زنگ زدم بهت خاموش بودی 

درحالی ک گوشی من اصلا خاموش نشد گفتم خونه مادرم آنتن ضعیفه امکان پذیر نبوده گفت نه خاموش بودی گفتم کار داشتی گف خواستم حال بچه رو بپرسم حال خودت رو ن ها فقط حال بچه

شاید وقتهایی که شما نیستید هم همین رو می گه، شما که نیستید بشنوید. ولی در کل هر کاری می کنی پیش بچه ...

ن نمیگه گلم 

چون خودش به خواهرشوهرم گفت یکبار  ک شما هستید اوت یکی عروس هم هس (من) ولی اون عروس و بچه هاش نیستن خونه ساکته خلوته

اره بخدا منم ۷سال بودم خیلی حرص خوردم

من همیشه میگم ادم با درامد خودش بره خونه بگیره کم بخوره گرد بخوابه اما اعصابش اروم باشه

من و شوهرم واسه رفتن از خونه پدرشوهرم حتی حلقه های ازدواجمون رو هم فروختبم

این مشکل پدر شوهرت ه که پدر بودن رو بلد نیس و نمیدونه اینکارش باعث چه اتفاق های میشه فک نکنم بشه این مسئله رو حلش کرد چون اگه واکنشی نشون بدی نقطه ضعف می‌ندازی دست بقیه اگه شرایطش رو داری جدا بشین و مستقل زندگی کنین اگه تو هم به روت نیاری ممکنه رو بچه هات تاثیر بذاره

مامان من الان سه تا نوه دختر تو یه سن داره.

بابام دختر من ، از همه شون بیشتر دوست داره، وقتی رفتار دخترمو میبینم، میبینم خودشیرین و به بابام توجه داره، اونم بیشتر دوستش داره.

شب چله، کیک خامه ای داشتیم، تقسیم کردن و همه داشتن میخوردن، بابام گفت نمیخورم خامه داره، دختر من یه لنگه پا وایساد کنار مبل بابام تا بابا بخوره، اخر یه تیکه کیک خالی بی خامه دادم دهان بابام تا دخترم راضی شده و رفته کیکش رو خورده

دوست داشتن که اجباری نمیشه، بی تفاوت باش

فرق میذاره  آخه 

جاریم دیشب رقت خونه مادرش پسرش مریض بود البته با دختر من خیلی وقته ک مریضن 

بعد ظهر زنگ زده حال پرسی 

گفته بودم واس بچم شیاف استامینوفن بخره ک پدرشوهرم ب جاریم دیشب نصفش رو داد گفت ببر واس بچت 

یاز الان زنگ زده بود گفت بازم  میخوای بفرس بیاد ببره شیاف  چیزی لازم نداری و فلان 

منم بچم  مریض بود خونه مادرم بودم شبش زنگ زد کلید مغازه رو پرسید ازم یه حالی هم از بچم گرفت 

بعد از دوروز رفتم خونه گفت زنگ زدم خاموش بود گوشیت درحالی ک گوشی  من اصلا خاموش نشد

من همیشه میگم ادم با درامد خودش بره خونه بگیره کم بخوره گرد بخوابه اما اعصابش اروم باشهمن و شوهرم وا ...

اره بابا منم آخر سر خودم کار کردم خونه خریدیم با ناراحتی پدرشوهر مادر شوهر از اونجا اومدیم بیرون ولی الان راضین میگن اگه الان بود نمیتونست پسرمون خونه دارربشه

فرق میذاره آخه جاریم دیشب رقت خونه مادرش پسرش مریض بود البته با دختر من خیلی وقته ک مریضن بعد ظهر ...

متوجه شدم فرق میذاره ولی اگر مطرح کنی ممکنه بدتر کنن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)