2777
2789
عنوان

چرا نباید مهم نباشه برای همسرم

79 بازدید | 8 پست

فکر کنید سر ی مسئله ای من گریه کردم دعوا و فحش و بد و بیراه خودمو زدم همسرم آدم متشخصیه 

یعنی ول وول نیست بعد حتی ی جواب نداد معذرت نخواست انتظار داشتم بغلم کنه آرومم کنه نشست فوتبالشو دید تخمه اشو خورد الانم حال خوابیده چون میدونه اتاق نمیزارم بیاد حتی بچچه هارم گفتم باهاش حرف نزنن اونم حرف نزد موضوع سر خانواده همسرم بود یعنی اونا مهم تر از ما هستن

اکثر مردا خونسردن

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شما بین مادر پدر خودتون و همسرت کدومو انتخاب میکنیمن قطعا مادر پدرمو تحت هر شرایطی

اخه تاپیکامو ببین اونا مارو چه بلوایی انداختن یعنی تا مرز سکته رفتیم ی ظلمی کردن تازه تمومم نشده بعد دوباره رفته کلی بهشون کمک کرده کارشونو راه انداخته

اخه اعصابم خرد شد قلبم درد کرد داد زدم هیچ تکون نخورد خندید

میدونم چی میگین، شاید چند بار همین رفتار رو قبلا انجام دادین براش عادی شده

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

خاک تو سرشون

نمیدونم چ ارغی دارن به خانواده بیخود و بکش شون

تو سختیا خانواده من همراهم بود برعکس خانواده اون کشید ازش!تا برنج خونه مادرشو این میخره خواهرش 500 م اینا کشید ازش!

تو خوشیا میخاد خانوادشم بکنه تو چشم هعی دعوت کن دعوت کن!

گفتم مناسبتش!؟گفت خیلی وقته د عوت نکردیم!تیر ماه از یه شام انچنانی خانوادگی رفتن چندبارم اومدن شب نشینی!

خیلی وقت منطورش چیه نمیدونم

گفتم خودمونم خییلی وقته دعوت نشدیم!بی مناسبت چخبره همه رو بریزم

حالا به پدر من دو ماه 200 م بدهکاره!

200 م دو ماه پیش کجا الان کچا!

بعد سر اون اخم و تخم و چرت و پرت!

دیشب باهاش بحثم شد

دل پیچه گرفته