2777
2789

چیکار میکنید منظورم اینکه ناراحت میشید یا چطور سعی می‌کنید ک دلخور نشید 

ما تو یه ساختمون زندگی می‌کنیم همه 

و این موضوع وافعا آزارم میده 

پدرشوهرم جاری و بچش خیلی بیشتر دوس داره و انگار ب اجبار ب بچه من محبت میکنه تا پیش همسرم گله نکنم

یک روز اگ جاریم اینا نباشن میره تو خودش همش میگ خونه خلوته اونا نیستن دلم تنگه و فلان

دوست داشتن که اجباری نمیشه، بی تفاوت باش

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب منم محبت های زیادی کردن 

ولی در کل هوای اون جاریم بیشتر دارن بیشتر آدم حسابش میکنن 

میخوام واسم مهم نباشه اما نمیدونم چجوری 

مثلا از دیشب رفته خونه مادرش سریع الان زنگ زده پدرشوهرم بهشون ک چطوری  بچه ات خوب شده و فلان 

با اینکه منم رفته بودم خونه مادرم بچمم مریض بود  شب زنگ زد ازم سوال کرد کلید های مغازه اشون کجاس و حال بچمم پرسید 

من فعلا نه بچه دارم نه جاری ولی اگه ببینم فرق میذارن رفت و آمدمو کم میکنم

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

کامل نخوندم ...اما همینطور هست وبرام اهمیتی نداره بالاخره هرانسانی هرکسی ی مهری تودلش داره

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤

بین منو جاریم و بچه ها خیلی فرق میزارن ..واسم مهم نیس...مهم شوهرمه ک دوسم داره...و مهم اینکه خودم و شوهرم عاشق بچه هام هستیم...و درکل واسه اینکه ناراحت نشم دوری میکنم میگم بزار با همونا خوش باشن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

هیچی واسم اهمیت نداره تمرکزم رو میزارم روی تفریح و خوشحالی خانواده خودم

مجردم ولی این بهترین کاره چون بخوایی غرق رفتار اونا بشی از خودت و خانوادت غافل میشی مدام استرس داری و عصبی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت