2777
2789
عنوان

باورم نمیشه مامانم

227 بازدید | 17 پست

هیچ برنامه ای برای اینکه به ما مسائل جنسی رو آموزش بده نداشت 

با اینکه مامانم زنی هست  که تواجتماعه

تحصیل کرده و دانشگاه رفته است

پرستاره 

به اندازه صدتا مرد می‌فهمه 

هوش اقتصادی خیلی بالایی داره 

خیلی از چیز های که  ما خریدم وفروخیتم 

برای اینکه سود کنیم 

همش ایده مامانم بوده 

از صبح تا شب تو دیوار میگرده وفکرش این هست که چی بخریم چی بفروشیم که سود کنیم 

اگر ازش بپرسی قشنگ قیمت زمین ها وخونه ها دستشه 

اونوقت هیچ برنامه ای تو این زمینه برای ما نداشت

کلا همیشه آرزو داشتم مامانم خانه دار بود 

اینطوری شاید من واقعا زندگی بهتری و آینده بهتری داشتم 

چون من بچگیم رو کنار مادرم بزرگ نشدم 

و این حسرتش همیشه تو قلبمه 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم به خاطر بچه هام پرستاری رو بوسیدم گذاشتم کنار

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بعضی آدم ها تک بعدی هستند

بله 

انقدر مادر خوبی هست که خدا میدونه 

چقدر دلم میخواست که وقتی میام خونه، خونه باشه 

من 20 سالمه 

حس می کنم فقط 10 اسل از عمرمو با مادرم زندگی کردم 

واقعا مادر شاغل خیلی بده 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

منم به خاطر بچه هام پرستاری رو بوسیدم گذاشتم کنار

پرستاری شغل فرسایشی هست 

بسیار کار خوبی کردین 

مثلاپریودواینا؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
مامان منم خانه دار هست هیچ وقت هیچی بهمون یاد ندادهمیشه هم باعث اذیت و آزار بود

بلاخره اگر میرفت بیرون کار میکرد 

همین قدری هم که بهتون رسیدگی کرده 

هم الان نمیتونست بکنه 

بچه ها درهرصورت یه چیزی برا ناراضی بودن گیرمیارن  من بیستو چارساعت وقف بچه هام کارمم ول کردم  مطمینم بزرگ شن باز رضایت کامل ندارن

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

یعنی توقع داشتین درمورد روابط زناشویی براتون توضیح بدن و ندادن؟ یا منظورتون پریود بودن و این چیزاست؟

بله زناشوییی

بله زناشوییی

یعنی درمورد رابطه .ج باهاتون صحبت میکرد ک باید چیکار میکنن توخلوتشون؟ عزیزم وقتی سن ازدواج رسیدین و نامزد کردین میشه یه چیزایی رو توضیح داد ولی اینکه همینطوری بیای درمورد اتاق خواب زن وشوهر واشه بچه بگی چیز جالبی نیست و لزومی نداره بدونه تا به سنش برسه

یعنی درمورد رابطه .ج باهاتون صحبت میکرد ک باید چیکار میکنن توخلوتشون؟ عزیزم وقتی سن ازدواج رسیدین و ...

بهتر از این هست که خودشون از طریق دوست واینترنت  متوجه بشن 

چون امکان داره با چیز های اشنا بشن که نباید 

یعنی درمورد رابطه .ج باهاتون صحبت میکرد ک باید چیکار میکنن توخلوتشون؟ عزیزم وقتی سن ازدواج رسیدین و ...

به نظر من بعد از بلوغ باید گفته بشه 

بعد صددرصد خود بچه ها میرن دنبالش و پیدا می کنن 

پس بهتره از زبون خود مادر و به شیوه ای درستی بشنوه 

نه از طریق اینترنت ودوست