2777
2789
عنوان

میخوام ایفون بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 78 پست

۱۳ معمولی

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
11پرومکس از 13معمولی بزرگتره13پرومکسم دوربیناس از دوربینای 11پرومکس بزرگته خودشم جمع و جور ترهولی11م ...

عزیزم شما نظرتون درمورد محافظ لنز چیه؟ کیفیتو پایین نمیاره؟

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شما نظرتون درمورد محافظ لنز چیه؟ کیفیتو پایین نمیاره؟

خودم نذاشتم تاحالا عزیزم

ولی اطرافیانم که زدن تا چندماه اکی بوده به مرور زمان کدر شده،عکسایی که با محافظ و بدون محافظ میگرفتن تفاوتشون خیلی بود

اخی😂الان برقونصف نصف با اداره برق شهرتون استفاده میکنید درسته😝😂؟

اره 

روزی دوسه بار شارژ میکنم 

البته از سال۹۷ دارمش بنده خدا رو🙃

💚امام رضا جانم💚خدایا جز سلامتی و خوشبختی خانوادم چیزی ازت نمیخوام ...

سیپ اپ رو از اپ استور خودت میتونی دانلود کنی(اپ استور توی ایفون مثلگوگل پلی اندرویده)بعد اینکه من نص ...

عالیه ک اینطوری منو خیلی ترسوندن ک سخته کار باهاش..

واینکه من زبانم خیلی قوی نیست ب مشکل برنمیخورم باهاش کارکنم؟

اگر امضا منو میبینی لطفا برام دعا کن معلم شم..

سلامت باطری باید بالای 88باشه یا نهایتش 88اگر پایین تر باشه زود شارژ تموم میکنه

خوب شد اینو بهم گفتی باید حواسم جمع باشه

عه بهار کنکوری ای مث من🥲🤝

اره عزیزم شمام کنکوری؟؟ من تجربیم البته پشت کنکورم چقد مطالبو خوندی تا الان؟ راضی ازخودت؟

عالیه ک اینطوری منو خیلی ترسوندن ک سخته کار باهاش..واینکه من زبانم خیلی قوی نیست ب مشکل برنمیخورم با ...

بیخیال بابا

منو هم میترسوندن😂

تازه میگفتن واسه فی لتر شکن و اینام اذیتمیشی ولی الان فی لتر شکنمم رایگانه 

برای انگلیسیم میتونی بزنی ترنسلیت گوگل ترجمه کنه،هرچند به اونجاها نمیرسه کارت زیاد سخت نیست

بیخیال بابامنو هم میترسوندن😂تازه میگفتن واسه فی لتر شکن و اینام اذیتمیشی ولی الان فی لتر شکنمم رایگ ...

دمت گرم بابا خیلی از نگرانی هام برطرف شددددد باخیال راحت میرم میخرم 

اره عزیزم شمام کنکوری؟؟ من تجربیم البته پشت کنکورم چقد مطالبو خوندی تا الان؟ راضی ازخودت؟

منم تجربیم و سال اوله پشتم

والا من ترکیبی میخونم ولی هنوز خیلی عقبم خیلی

تا الان خیلی بیخیال بودم الان انگار صفر صفرم

ایشالا موفق شی🫂❤️