2777
2789

اگه برون گرایین همسرتون درونگرا باشه خیلی عذاب میکشید

شما اهل مسافرت باشین و اون نباشه واقعا درد براتون

پول دوس داشته باشین ولی اون اصلا مهم نباشه براش قرار کلی با نداری دست و پنجه نرم کنید

اگه شما اهل مهمونی و جشن و شب یلدا و ... باشین ولی اون نباشه شما مدام با تنهایی خودتون در رنج و عذابین

و این مسئله برعکسم همینطوره

و تو هر زمینه دیگه ای هم میتونه صدق کنه

حالا شاید تو چند مورد جزئی اشکالی نداشته باشه و اهل سازش باشین میتونین زندگی خوبی داشته باشین و همیشه متفاوت بودن از هم آزار دهنده نباشه و باعث دعوا و جر و بحث نشه ولی اینکه سراپا متفاوت باشین اصلا خوب نیست

موفق باشین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونیکع شبیهته پیدا نمیشع همیشه یه تفاوتهایی هست

منم گفتم که شاید یه سری تفاوت هایی باشه زندگی مشکل پیدا نکنه ولی اینکه تو برونگرا باشی و شریکت درونگرا خیلی عذاب آور همش باید تنها بمونی بدون همدم و همیشه یه خلأ عاطفی داره آدم 

اونیکع شبیهته پیدا نمیشع همیشه یه تفاوتهایی هست

ما شبیه خستیم و گاهی مشکل پیش میاد چه برسه متفاوت باشیم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
کاش یکی زودتر از اینا اینو بهم میگفت

واسه همینه به نظرم باید آدم به بلوغ فکری برسه ، از تجربیات دیگران استفاده کنه بعد وارد رابطه شه و اگه دید طرفش اوکیه بعد باهاش ازدواج کنه نه چشم و گوش بسته عاشق بشه و رو همه چی چشمش رو ببنده بخاطر عشقی که به طرف مقابل داره