2777
2789
عنوان

قدم خیلی کوتاست پاهام کشیده نیست 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 78 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما ک بی بی بهره ایم 💔

عوضش چیزای دیگه ای داریم😂🤍

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
آره والانفهمیدیم با این مردم چیکار کنیمحالا بگو چطوری چاق شدی

اخر شب زیاد غذا بخور مثلا۱ساعت مونده به خواب 

برنج ونون واینا 

شیرینی ایناهم بخوری چاق میشی 

البته بعدش لاغر نمیشی دیگه😂🤦🏻‍♀️

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

قدت چنده؟

ععزیزم قدت بنظرم خوبه 

دختر باید گوگولی باشه 

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
عوضش چیزای دیگه ای داریم😂🤍

اجی من هیچی ندارم 😂😂😂ی چوب ک سیاهه 😂😂😂😂😂😂

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔

چون هم زشتم هم قد کوتاه هم انگشتام مثل بقیه دخترا کشیده نیست

همین دیگه وقتی خودتو دوست نداری خودتو زشت میبینی ، هیچکی زشت نیس هر کی یه زیبایی داره ، مهم اینه در نهایت خودتو و داشته هاتو دوست داشته باشی

اجی من هیچی ندارم 😂😂😂ی چوب ک سیاهه 😂😂😂😂😂😂

ااینجور نگو میکشمتااا🥺🥺🥺🥺

اخر شب زیاد غذا بخور مثلا۱ساعت مونده به خواب برنج ونون واینا شیرینی ایناهم بخوری چاق میشی البته بعدش ...

خخخخخخ

عیب نداره چاق میشم

باز تو نی نی سایت میگم چگونه لاغر شویم

من کلا سری لاغر میشم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

هیچ وقت خودت رو بقیه مقایسه نکن عزیزم 

همه‌ی آدما یه زیبایی خیلی خاصی دارن ولی معمولا بهش بی‌توجهی میکنن ولی اگه یه نفر دیگه داشته باشه اون ویژگی رو به چشمشون خیلی قشنگ میاد 

من خودم با اینکه قدم بلنده عاشق خانم هایی هستم که قدشون به نسبت کوتاه تره اصلا خیلی شماها کیوتین:))))

چه لاغر باشین چه تپل در هر صورت خیلیی زیاد بامزه و قشنگین 🥲

قد بلند دردسر های خودشو داره مثلا خود من از اونموقعی که یادم میاد کمر درد داشتم 🥲🥲

ماهی او  :) ...   دلتنگ او ...   
خخخخخخعیب نداره چاق میشمباز تو نی نی سایت میگم چگونه لاغر شویممن کلا سری لاغر میشم

😂تو استعداد لاغری داری 

من استعداد چاقی 

بااب هم چاق میشم ۱کیلو

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

ااینجور نگو میکشمتااا🥺🥺🥺🥺

چشم عشقم 😂😂😂😂😂😂🙏

سلام دوستای خوبم ...لطفا چیزی رو از خدا ب زور نخواهید  تهش پشیمونه ..بزار خدا خودش  کارشو انجام بده اون میدونه چی صلاحمونه چی صلاحمون نیس ....سیاه بختی رو صلاح من دونسته 💔