2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی فکر میکنید طلا گرمی ۱۰ رو جز ۱۰ درصد پولدارا کسی میخره😐حتی طلا فروش ها هم در مغازشون رو میبندن ...

چه بخایم چه نخایم طلا جهانیه میره بالا.. الان که ن اما بعد ها ده تومنم میشه.. یه موقع طلا گرمی 30هزار بود بعد 300هزار الان که 5میلیون پس غیر ممکن نیس.. بعدم ایران که پولش بی ارزشه.. بانکام سود درست حسابی نمیدن راکدمیمونه پول.. یا باید خونه زمین ملک بخری یایجا سرمایه گذاری کنی یانهایت طلا دیگ راهی جز این نیس یا کلا بریم کشوردیگ زندگی کنیم تا این همه ضرر نکنیم.. همین تمام سکه قبلنا بود یه تومن الان 50میلیون شایدم بیشتر.. اینجا ایرانه سرزمین عجایب.. یچی بره بالامحاله ارزون بشه

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
می‌خرن مردم مجبورن پول ک ارزشی ندارن مجبورن بدن طلا ضرر نکنن

خودم سر رشته ندارم ولی حس میکنم دلار بهتر باشه یه درصد فکر کنین با این اوضاع احوال جنگ بشه خب همه دنبال دلارن برای خروج از کشور

خودم سر رشته ندارم ولی حس میکنم دلار بهتر باشه یه درصد فکر کنین با این اوضاع احوال جنگ بشه خب همه دن ...

طلا هم همه جا خریدار داره برا فروش هم تو محله خودت ده تا طلا فروشی هست من اطراف صرافی نمیبینم

ممنون گفتن تا چه قیمتی پایین میاد ؟یا تا عید به چه قیمتی میرسه؟

اینو شنیدم که گفت تا سالای دیگ به ده تومن میرسه و روزیم میرسه ارزش طلا از زمین هم بالاتر میره.. پایین اومدن چیزی نگفتن.. اینا حرفای اون آقاس.. دیگ قطعی بودن نبودنش گردن خودش

چه بخایم چه نخایم طلا جهانیه میره بالا.. الان که ن اما بعد ها ده تومنم میشه.. یه موقع طلا گرمی 30هزا ...

طلا جهانیه درست  این همه تورم و بالا رفتن قیمت اجناس تو جهان مثلش نیست😅😅من کلا میگم با این همه افزایش قیمت بیشتر مردم میرن زیر خط فقر و فقط دنبال سیر کردن شکم خودشونن نه که بتونن طلا بخرن

چه بخایم چه نخایم طلا جهانیه میره بالا.. الان که ن اما بعد ها ده تومنم میشه.. یه موقع طلا گرمی 30هزا ...

دقیقا همین که تو ایران به کوچولو آمد پایین تو یه کشور دیگه هم آمده بود حالا بقیه کشورها رو نمیدونم  اینکه میگی طلا جهانی به نظرم درست میگی ولی چون پول ایران ارزشش کم واس ما گرونتر از بقیه درمیاد 

دقیقا همین که تو ایران به کوچولو آمد پایین تو یه کشور دیگه هم آمده بود حالا بقیه کشورها رو نمیدونم ...

عزیز الان یادم اومد تا عید یجا شنیدم تا 6نیم میرسه طلا.. درست وغلط نمیدونم گفتم بدونی🥰