2777
2789
عنوان

چطوری حاضر جواب بشم

1048 بازدید | 25 پست

خانواده شوهرم خیلی بهم تیکه میندازن،هر حرفی میزنم خواهرشوهرم میپره وسط حرفم میگه نه تو اشتباه میگی یا مسخره میکنم حرفامو،من هیچوقت نمیتونم جواب بدم

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

مادرشوهرم تو ارامش کامل بهم گفت تو دندون تیز کردی به کادوهایی که بهت دادیم(طلاها)من هیچی نتونستم بگم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اصلا بلد نبودم و داغون شدم ،ولی الان خنده خنده حرفامو میزنم ،دوبار امتحان کن فلش میاد دستت

همون شوهرم بهم میگی تو بلد نیستی با خنده بگی پس جواب نده،میگه باید حرفاتو با شوخی بگی ول تو نمیتونی

باهاش هم کلام نشین و اصلا مخاطب قرارش ندین 

اگه توی جمع هم بودین پرید وسط حرفتون بدون کوچکترین حرفی یه نگاه جدی خیره بشین تو چشماش چند ثانیه طولانی برینه به خودش

شان خودتون رو در حد اون نیارین پایین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
مادرشوهرم تو ارامش کامل بهم گفت تو دندون تیز کردی به کادوهایی که بهت دادیم(طلاها)من هیچی نتونستم بگم

میگفتی با خنده ببخشید اگه چشمتون رو طلاهاست تقدیم کنم ،اصلا بهش احتیاجی نیست ،تمام

من ذاتا حاضر جوابم ولی هر چی بیشتر میگذره بیشتر میفهمم بجای حاضر جوابی باید رابطه رو‌کم کرد

منم حاضر جوابم فقط جواب خانواده شوهرمو نمیتونم بدم 

میگفتی با خنده ببخشید اگه چشمتون رو طلاهاست تقدیم کنم ،اصلا بهش احتیاجی نیست ،تمام

واااای الان اینو گفتی من بدتر حرص میخورم که چرا اینو نمیدونستم بگم بهش

باهاش هم کلام نشین و اصلا مخاطب قرارش ندین اگه توی جمع هم بودین پرید وسط حرفتون بدون کوچکترین حرفی ی ...

اره ی لحظه خودمو جای اونا گذاشتم که با چنین واکنشی چقد ضایع میشن

ممنون ازتون