2777
2789
اها اینو نمیدونستم

دقیق یادم نیست ولی فکر کنم این ملک املاک در اصل مال بابای قباده

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                  https://www.karzar.net/136819 لطفا کارزارخروج افغانی هارو امضاکنید.

خب دخترش بچه‌‌دار نمیشد اونم خان بود وارث و جانشین میخواست براهمین مجبور شد اینکارو بکنه.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ورژن ترکیش داشت میداد یهو سوال شد برام😅

ترکیش بنظرم خوب نشه

بلاخره این فیلم با فرهنگ و کلا لباس پوشیدن ایران درست شده و خب تو اون فیلمه کلاهم ندارن در صورتی که تو فیلم شهرزاد که اصلش ایرانیه مردم کلاه دارن و یه لباس پوشیدن خاصب دارن 

و کلا فرهنگسون متفاوته

ترکیش بنظرم خوب نشهبلاخره این فیلم با فرهنگ و کلا لباس پوشیدن ایران درست شده و خب تو اون فیلمه کلاهم ...

اره من بخاطر نقش فرهاد گاها میبینم 

آیتاچ خیلی خوشگلههه