2777
2789
یک دونه بود جنسیتش چی بود

یدونه ،دختر

این چیزا ربطی نداره 

جنسیت رو میگم .من دختر کوچیکم عد بتا روز ۲۵ تاخیر ۵ بود 

به عدد و اینا نیست 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیه این عددبتا به جزاعصاب خوردی پایین باشه میترسیم بالاباشه میترسیم،ای کاش مثه دوران قدیم بودهیچ چیز ...

حق تا قیوم قیومت👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

ممنون بنظرتون سونو برم الان مشخص میکنه

نه، تا هفته ۶.۷ مشخص نمیشه

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

چیه این عددبتا به جزاعصاب خوردی پایین باشه میترسیم بالاباشه میترسیم،ای کاش مثه دوران قدیم بودهیچ چیز ...

واقعا درست میگی قبل ازمایش استرس داری ک باردار هستی یانه بعدش ازمایش یک استرس دیگ 

واقعا درست میگی قبل ازمایش استرس داری ک باردار هستی یانه بعدش ازمایش یک استرس دیگ

سونو ان تی 

سونو انومالی

سونو رشد و‌وزن

سونو فلان

سونو بیسار

قدیمیا مگه قند و اینا نداشتن ۷ تام‌میزاییدن 

اره به خداالان هفته هفتم هستم هرروز یه دردسردارم انکاری ده تا زاییدم پیرشدم.یه روز میکن کیسه جنین کوچیکه،یه روز میگن عددبتا پایینه،شوهرم که میکه اکه قلبش تشکیل شددیگه هیچ سونویی نرو چون ما مشکل ژنیتیکی نداریم.میگه چقدراسترس بکشیم

اره به خداالان هفته هفتم هستم هرروز یه دردسردارم انکاری ده تا زاییدم پیرشدم.یه روز میکن کیسه جنین کو ...

من که ۲۵ هفته م‌دکترم سونو داده ببینم‌مشکل وزن و رشد نداشته باشه

اندازه پنجاه سال پیر شدم