2777
2789
عنوان

چطکر میگن مسکن چند ساله در رکوده

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 62 پست
ما خونه خریدیم حدود ۶ماه پیش ۳۰ تومن شدالان ولی بعد از ۶ماه قیمتش شده ۳۵ تومنولی طلا داشتیم ۶ماه پیش ...

خب هیچ تضمینی نیست الان طلا باز بره بالا و ملک راکد بمونه تو این دو ماه

این مملکت هیچ چیزش مشخص نی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظور از راکد اینه که خرید و فروش نمیشه نه اینکه قیمت راکدهاگه خونه نداری حتما خونه بخرولی اگه برای ...

سوال اینه الان بخرم یا دو ماه دیگه صبر کنم ک شاید طلا بالاتر بره

چون برا خریدش میخام طلا بفروشم

سوال اینه الان بخرم یا دو ماه دیگه صبر کنم ک شاید طلا بالاتر برهچون برا خریدش میخام طلا بفروشم

اگه خونه نداری بخر و منتظر نباش طلا بره بالا

چون طلا که میره بالا همزمان دلار و ملکم میره بالا

پس زودتر بخر و بعد از خرید هی نشین چراکه بمداز اگه طلا داشتم چی میشد

بالاخره اون خونه برای آسایش خانوادته

ملک خیلی ساله اینجوریهقرار نیس اتفاق خاصی بیفته واسه ملک

والا مردم عادی اینو میگن ولی پای معامله ک میری فروشنده چیز دیگه میگه

مثلا واحدی ک زده ۱۲۵۰ دو هفته بعدش من تماس گرفتم گفت دلار رفته بالا ۱۳۰۰ میداد

اونا با دلار قیمتو میبرن بالا

والا مردم عادی اینو میگن ولی پای معامله ک میری فروشنده چیز دیگه میگهمثلا واحدی ک زده ۱۲۵۰ دو هفته بع ...

والا مام سرمون تو خرید و فروشه

این حرفا واسه جوش خوردن و دبه کردنه

شما باور نکن😂

تورو سننه؟

اگه خونه نداری بخر و منتظر نباش طلا بره بالاچون طلا که میره بالا همزمان دلار و ملکم میره بالاپس زودت ...

برا این دو دلم ک اگه طلا بشه ۶تومن من دسگه ۲۰۰میلیون م زیر قرض نمیرم

ولی اگه الان با این قیمت طلا بفروشم و خونه بخرم ۲۰۰م زیر قرض میرم

و اگه دو ماه دیگه طلا بشه ۶ تومن حسرت میخورم چرا صبر نکردم

گیر کردم بخدااااا

ببین الان دیگه هنر تو اینه که ارزش پولتو حفظ کنیسود کردن که از ما گذشتطلا و دلار چون خیلی زود تبدیل ...

حتی بخوای ماشین کنی برات کار کنه ؟ طلا که نمیکنمش . شوهرم بهم تا اخر برج ده گفته فکراتو بکن ، خونتو میدی شریک بشی با ماشین سنگین ، یا نه ؟ موندم دارم فکر میکنم 

اگر خونه خودته ک محل زندگیته نه . ماشینم خطر داره با یه تصادف نابود میشه . طلاهم اگر محل امن نگهداری ...

حتی بخوای ماشین کنی برات کار کنه ؟ طلا که نمیکنمش . شوهرم بهم تا اخر برج ده گفته فکراتو بکن ، خونتو میدی شریک بشی با ماشین سنگین ، یا نه ؟ موندم دارم فکر میکنم ، اره دیگه ریسک هس