من تا حالا کلی براش اسباب بازی خریدم از لباسشویی یخچال گاز حروف الفبا خونه سازی های مختلف و خمیر بازی و گل سفالگری و پوشالی از تمامی حیونات تا دختر و باربی و.... همه رو یه روز نهایت یه هفته خراب میکنه
چی بخرم براش سرگرم بشه بکنه و اصلا خراب نکنه
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
این چیزایی ک مث تبلت صفحه سیاهن قلم دارن میکشی بعد دکمه دارن میزنی پاک میشه
خریدم شکوند