2777
2789
مخصوصا جایی ک پاشد بره عروسیشون.واقعا عزت نفس نداره.یا جایی ک دختره اومد بهش کارت عروسی داد یجوری رف ...

ملکا یه شاسکول بیش نیست

حقشم بود زندگیش کاملا 

میخواد بگه خیلی مهربونه و فرشته س 

.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم کارگردانش خانمها رو چی فرض کرده منم کلی این مدت حرص خوردم😂😂

اره مردا خیانت زنو نقاصشو مرگ میدونن

خیانت مرد رو بدون هیچ عذرخواهی طرف دویید وکالتشو ب عهده بگیره 

تازه محسنو گول خورده هم جلوه میدن

.

والا چندین سال پیش هم که نشونش میداد محتواش الکی بود البته به جز همین قسمتش الان که چندین سال گذشته بازم به نظرم محتوای چیپی داره به جز همین قسمتش 

اینکه مردی به کسی خیانت کنه دلیل نداره به گناه نکرده اعدام بشه اگر جز این فکر میکنین به طور ناخودآگاه پتانسیل خیلی چیزا درونتون هست یکم روی وجه انسانی درونتون کار کنین 

خیلیییی هیچکس تو دنیای واقعی انقد از خودش نمیگذره و این کارارو نمیکنه مخصوصا پولدار و خانواده دار اتفاقا پدرطرفو درمیارن 

یا محسن میگ از بابام پول. نمیگیرم اصلا همچین چیزی. وجود نداره

ماه و پلنگشم میگفتم چ ربطی داره فهمیدم ینی اونزمانی پدر ملکا فکرکنم داشت میگفت ینی پلنگ گاهی زیاده خاهه و خودخواه ک  حتی نمیخاد جز عکس خودش توی اب هیچکس باشه و میخاد شبا عکس ماهو توی اب ازبین ببره و خلاصه کنایه از طمع محسن بود و اینک ملکا ادم حسابیه و

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
از اون بدتر قضیه شرکت کتایون که راحت سر یه وکیل پر ادعا رو کلاه گذاشت بعد وام گرفتنش و ...😐

مال بچه های ۵ سالست انگار فیلم 

فقط خیانت دیدن ملکا ک هیچی ب محسن نگف رف تو اتاق بی صدا پنج دقیقه اشک ریخت😂😂

شل ترین زن دنیا هم لاقل میزنه تو گوش شوهرش یا ی داد میکشه 

زنارو چی فرض کردن

.

ملکا ک خوبه سه روز بیمارستان بستری بودم تخت کناریم زن داداشش که از داداش طلاق گرفته بود مث اسکولا اومده بود همراش ب عنوان همراهی

شوهر سابق هم میومد بیمارستان و طلبکارش بود و بهش دستور میداد پوشک بچه خواهرمو عوض کن🙁🙁🙁مغز تهی واقعی که میگن همین دختره بود ک با خانواده ‌شوهرسابقش هنوز رفت آمد داشت

مال بچه های ۵ سالست انگار فیلم فقط خیانت دیدن ملکا ک هیچی ب محسن نگف رف تو اتاق بی صدا پنج دقیقه اشک ...

ار‌ه واقعا 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

اتفاقا از نظر من سریال آموزنده ای هستش،به خصوص الان که خیانت و فریب خیلی زیاد شده.این فیلم رو خیلی به متاهلا خصوصا آقایون توصیه میکنم تا با مکر بعضی از زنای مکار آشنا بشن و بدونن که به چه روشهایی گولشون میزنن و گول نخورن

والا چندین سال پیش هم که نشونش میداد محتواش الکی بود البته به جز همین قسمتش الان که چندین سال گذشته ...

یعنی ما گفتیم اعدام شه؟

شما یکم رو پتانسیل فهمیدنت کار کن عزیز🤦‍♀️

گفتیم چرا ملکا باید وکیلش باشه 

همین و بس 

.