2777
2789
این چ حرفی میزنین اگ خارج رحم باش خونریزی یا درد شدید داری

ببین قبل از بارداری بهم میگفتن اگه توبارداری تخم طلاهم بزاری جای تعجب نیست من میگفتم خب یعنی چی این حرف تا خودم تجربش کردم بتامم،۵۷ بود اصلا نمیدونستم دوقلوباردارم  من سخت ترین بارداری رو تجربه کردم و فقط با معجزه خدا وسادات الان دوقلوهام سالم پیشمن سه ماه پریناتال بستری بودم وانواع واقسام موارد اینجوری بستری بودن و از شرایطشون میگفتن ازجمله دخترعمه خودم که ۹ماه خونریزی داشت اما بچه رو نگه داشتن واسش یکی خارج رحمی بود اصلا خونریزی هم نداشت ولی بچه واسش موند من اول صحبتم گفتم انشاللهسلامت باشه ولی دیدم موارد اینجوری بتا بالا بود به نسبت نمودار زمان لقاح وسن جنین و عدد بتا که دکتر گفت ممکنه خارج رحم یا پوچ باشه یا انشالله که سالم باشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم خوبی مبارک باشه خیلی خوشحال شدم 

ایشالا خودتو نینی سالم و سلامت باشین

ایشالا ک ب سلامتی زایمان کنی و ب دنیا بیاریش

از دیروز ب فکرت بودم ولی وقت نکردم بیام ساین الان اومدم دیدم ازمایشت مثبته خوشحال شدم

اگه دوس داشتی لطفا واسه منم دعا کن این ماه باردار بشم خیلی دیگه نا امید شدم