2777
2789

از سر صب‌هوس ترشی گوجه کردم توهم بارداری زدم شوهرمو گفتم از سرکار‌برگشتنی یه بیبی بگیره ینی مثبت شه خودم و شوهرمو آتیشششش‌زدم🔥😐

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

من آمپول ملیتاید خریدم 5 کیلو کم کردم در یک ماه . اما انواع آمپول لاغری ها ساکسندا ، ویکتوزا، ویکیتاید، ماسیزا ، مونجارو بود ، 

سا یتشون به اسم darmanestan بود اما شمارشونم میزارم که خواستین بخرین 09335554425  چون به من خیلی راهنمایی خوبی کردن تجهیزات پزشکی و پخش داروخانه هست من مشتری ثابت شدم چون دیابت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد زود ویار نمیکنن فکر کنما😂😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
مگ به هوسه علائم دیگه داره

چمیدونم توهم زدم انگار😐

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

انقد زود ویار نمیکنن فکر کنما😂😂

آره شوهرمم میگه توهمی چیزی زدی 

با چی آتیش میزنی؟شوهرتو نزن.مرد کمه

با فندک