2777
2789
عنوان

ینی باردارباشم خودمو شوهرمو یجا باهم آتیش میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 30 پست
آره شوهرمم میگه توهمی چیزی زدی

اره عزیزم نگران نباش

بچه ایی که انقد زود ویار کنه کنسله😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت بود

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جیک جیک مستونت بود فکر زمستونت بود

تمااام پروتکل هارو رعایت کردیم واسه همینه میگم اگه مثبت بشه شوهرمو آتیششششش میزنم😐

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

تمااام پروتکل هارو رعایت کردیم واسه همینه میگم اگه مثبت بشه شوهرمو آتیششششش میزنم😐

عاشق پروتکلت شدم که الان ویار ترشی گوجه‌کرده

حالا ترشی گوجه چه مدلی درست میشه؟منم ویارکردم والا

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
عاشق پروتکلت شدم که الان ویار ترشی گوجه‌کردهحالا ترشی گوجه چه مدلی درست میشه؟منم ویارکردم والا

هنوز نمیخورم بیبی منفی شه با خیال تخت برم یه دبه بگیرم بخورم فعلا استرس دارم ینی بیبی مثبت شه دهن شوهرم سرویسه😐😅

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بالاخره چی شد؟خاله میشیم یانه؟

ن خطر از بیخ گوش شوهرم رد شد😂منفی شدددد😍😁اوفففف حالا برم با خیال تخت ترشی بخورم🤤

ن خطر از بیخ گوش شوهرم رد شد😂منفی شدددد😍😁اوفففف حالا برم با خیال تخت ترشی بخورم🤤

سلام خوبی 

طفلی شوهرت میخای کلا باهات رابطه نداشته باشه بااین تهدیدهایی ک علیه اون میکنی😅😅  منم اونموقع یه روز پریودیم دیر میشد چنان خط و نشونی برای شوهرم میکشیدم ک بعد پریودی روم نمیشد بهش نگاه کنم 😃

منم خوبم مرسی هر روز یه درد جدیدی سزاغم میاد مشغولم باهمینا تا بگذره

سلام خوبی طفلی شوهرت میخای کلا باهات رابطه نداشته باشه بااین تهدیدهایی ک علیه اون میکنی😅😅 منم اون ...

خو نتیجه ی خط و نشونای تو علیه شوهرت شد نی نی 😍😂من اخه شرایط بارداری ندارم بعد امادگیشو ندارم و...امروز طفلکی بیشتر از من استرس داشت انگاری خبط‌و‌خطایی مرتکب شده بود میگف ناهار نمیخام برو تسته رو‌انجام بده ببینم چیه، ینی بخدا مثبت میشد امروز خونه ی ما کشتی کج‌ برگزار میشد🤣... 

هنوزم استراحت مطلقی؟ کسی و کمک دستت نیاوردی؟

خو نتیجه ی خط و نشونای تو علیه شوهرت شد نی نی 😍😂من اخه شرایط بارداری ندارم بعد امادگیشو ندارم و... ...

انشا..کم کم اسباب کشی کردین سرت خلوت شد قبلش یه سر برو دکتر بعدش یه مدت بگذره یکی بیار 

اره هنوزم استراحت مطلقم  شوهرم شبا نهارفردا رو درست میکنه و آخرشبا هم ظرفارو میشوره کاراهارو انجام میده

انشا..کم کم اسباب کشی کردین سرت خلوت شد قبلش یه سر برو دکتر بعدش یه مدت بگذره یکی بیار اره هنوزم است ...

ن عزیزم ما تا سه یا چار سال دیگه هم موقعیت نداریم بچه بیاریم..شوهرم تاچن وقت پیش خیلی‌اصرار میکرد اما مجابش کردم ک‌‌صبر کنیم و موقعیتمون بهترشه و تو ارامش اقدام کنیم ایشالا دانشگاه محمد تموم شه و ارشدشو بگیره منم بااین وضع یه همت کنم داانشگارو قبول شم بعدشم حداقل واسه بچه یه پس انداز جدا داشته باشیم ک‌ تو رفاه و آسایش باشه ... حالا فعلا شرایطش نیست...

دست همسرت درد نکنه ک‌کمک حالته قدرشو بدون انشاالله تن سه تاییتون سالم باشه 

عزیرم کامنت گذاشتی تو تایپیک که موقع اقدام چیکار کنیم ترکید نتونستم بخونم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
عزیرم کامنت گذاشتی تو تایپیک که موقع اقدام چیکار کنیم ترکید نتونستم بخونم

فداسرت عزیزم ن از یکی از حرف‌کاربرا تعجب‌کردم ک‌میگفتن باید کلا عکس و اینه داخل نزاریم درکل حرفاشون یجوری بود ... من قصد باردار شدن حالا حالاها ندارم گلم😂🤚🏻