2777
2789

برای کپک نزدن خیارات حتما خشک باشه و ظرفتم همینطور اگر نم داشته باشن کپک میزنه 

توی خیارشوراتم تا 7روز دست نزن ینی کلا با دست یا قاشق و چنگال اب دار نزن اصلا بازم کپک میزنه 

از مرزه و تلخون و شوید و... 

سیرهم میریزیم 

ی بند انگشت زاج سفید هم توی مواد ابیش و سرکه میندازم واسه طردی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای کپک نزدن خیارات حتما خشک باشه و ظرفتم همینطور اگر نم داشته باشن کپک میزنه توی خیارشوراتم تا 7رو ...

من چندساله خیارشور درست میکنم. هم سبزی هام هم خیارشور خشک نمیکنم. همینجوری میریزم. تا حالا یه بارم کپک نزده

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
من چندساله خیارشور درست میکنم. هم سبزی هام هم خیارشور خشک نمیکنم. همینجوری میریزم. تا حالا یه بارم ک ...

نمیدونم من هروقت خیس بودن کپک زده 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نسبت اب به نمک چقدر باشه بهتره؟

باید بچشی.  به هیچ وجه ننیشه همینجوری یه نسبتی داد. من چند ساله درست میکنم بهترین راه چشیدن آب نمکه.  نه خیلی شور باشه که نتونی بخوری‌ نه خیلی بی نمک باشه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792